Home,sweet home

Cati dintre voi aveti nevoie de o locuinta?Cati dintre cei care vor sa-si cumpere o locuinta au salariul mediu pe economie,adica peste 1000 lei?
In acest caz,va dau o veste proasta,nu aveti nici o sansa sa va cumparati locuinta,nici macar o garsoniera,poate doar un loc de parcare.
Auziti,voi cei care ne conduceti asa de bine de atatia ani?Si mai vreti ca tinerii sa faca si copii.
Unde sa-i creasca si cu ce?
Ca doar nu sunt toti copii de bani gata sau oameni de afaceri.Mai sunt si cei cu salarii sub medie.
Acestia n-au nici o sansa.
In plus,mai e si siguranta locului de munca si dificultatea gasirii unui loc de munca.Vor zice unii:
„Agentiile de Ocupare a Fortei de Munca ” ofera mii de locuri de munca,dar in ce domenii,stiti?
Cum poate un tanar sa-si intemeieze o familie si sa faca copii daca nu are macar o casa? Poate ca la voi,acolo sus in Bucuresti nu stiti sau nu vreti sa stiti.

Pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere cu un salariu mediu este nevoie de 50-60 de ani, Romania fiind pe unul din ultimele locuri din Europa din acest punct de vedere, alaturi de Bulgaria si Ucraina, a declarat directorul diviziei de Real-Estate a PWC Romania, Speranta Munteanu.


2 Responses to Home,sweet home

 1. Maria says:

  Stii…citeam intr-o zi ca Romania are nevoie de 1 milion de oameni la munca.Se fac mari campanii pentru a-i convinge pe romanii de aici sa se intoarca acasa…ca va fi bine…Nu stiu ce sa spun…as vrea sa vad si eu intr-o zi romani cu adevarat fericiti …

  Pup

 2. supravietuitor says:

  Maria,e nevoie de oameni in constructii mai ales-si specialisti si necalificati.Pentru ca traiesc aici stiu si ce salarii au oamenii .Atunci nu e de mirare ca oamenii pleaca in Spania sau Italia.Un coleg tanar de-al barbatului meu a plecat in Spania,cred ca de vreo doi trei ani,si-a adus si familia,au mai facut un copil in Spania si vine in Romania odata pe an.Mai sta pana isi strange niste bani.
  Stii ce salariu are barbatul meu dupa vreo 33 de ani de munca?Aproape 8 milioane.Eu nu mai am nici un venit de peste un an ,dar noi traim destul de bine fata de altii.Copiii lucreaza si ei,cel mare a ramas la Timisoara,lucreaza si mai are un an de masterat.Nu l-am mai ajutat cu nimic inca din studentie.
  Cel mic lucreaza aici,dar nu e platit asa cum ar trebui.Patronatul nu prea respecta contractul.ma bucur ca n-au plecat din tara.
  In orice caz,tinerii n-au cum sa-si cumpere locuinte,asta e trist.Atunci nu e de mirare ca pleaca lumea si-si lasa copiii in grija rudelor,prietenilor.Nu stiu cand va veni ziua aceea cand romanii vor trai mai bine si vor fi mai fericiti.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s