„Amintiri din portbagaj- Din culisele unei diversiuni”

Pentru cei care trec pe aici as vrea sa stie ca am venit de pe Weblog,mi-am facut acolo un blog- Blog de supravietuitor– in decembrie 2007.Am postat diferite informatii,stiri preluate din ziare,ganduri,pareri,multe imagini (am o slabiciune pentru imaginile frumoase,interesante),muzica.Am o  colectie destul de mare de muzica mp3 si un album foto,precum si orice am crezut eu ca e interesant,frumos.

Blog de supravietuitor

100 best_guitar solo

Din pacate,Weblog are probleme,asa ca am plecat de acolo si mi-am facut acest blog.Nu pot sa import blogul de pe Weblog,asa ca am luat-o de la capat.

Astazi am citit despre o aparitie editoriala care ne readuce in memorie rapirea din Irak a celor trei jurnalisti romani.Poate ca unii au uitat deja,dar Ovidiu Ohanesian nu numai ca n-a uitat,dar a scris si o carte despre cele intamplate atunci.

„Amintiri din portbagaj- Din culisele unei diversiuni”. „Cartea nu vorbeste neaparat despre evenimentul rapirii, ci ne arata, mai intai de toate, cine conduce Romania zilelor noastre si de ce sunt unii in stare pentru a-si pastra ciolanul. Este un preambul la dezvaluirile ce vor urma si care privesc toate straturile sociale postdecembriste”, scrie Ohanesian.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s