Pericolul din toaletele publice!


Un britanic a ramas cu fundul lipit de WC.Fortat de imprejurari, barbatul s-a aventurat intr-o toaleta publica. Nu si-a putut imagina ca inaintea lui cineva ar putea sa unga capacul de la closet cu lipici. Asa ca bietul de el s-a trezit tintuit de scaun.
Pompierii chemati in ajutor n-au reusit sa il scape fara sa il raneasca asa ca l-au dus la spital. Medicii i-au curmat in cele din urma suferinta.

Am vazut stirile Pro Tv din aceasta seara si m-a amuzat aceasta stire,in acelasi timp ma gandeam ce bine ca n-am fost eu in locul omului.Dar si sa fi fost silita de imprejurari,in orice caz nu m-as fi asezat pe buda fara sa pun hartie pe colac.

Adevarul e ca buda englezeasca era foarte curata,ceea ce pe la noi nu prea exista.Mi s-a intamplat in aceasta vara cand am fost sa vizitam biserica de la Densus sa am nevoie de o buda.Ne-am oprit la un popas de pe drum,am luat o cafea sau un suc si m-am dus acolo unde merge si regele pe jos.Era un WC turcesc si numai eu stiu cum am reusit sa nu calc in vreo balta sau gramada maro.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s