Vaccinarea impotriva racelii

Toti romanii trebuie sa se vaccineze contra racelii .Autoritatile recomanda romanilor sa se vaccineze contra racelii, dupa ce, in ultima perioada, au fost inregistrati 15.300 de bolnavi de pneumonie, iar sapte persoane au decedat, a declarat astazi, directorul Institutului de Boli Infectioase „Matei Bals” din Capitala, Adrian Streinu-Cercel .

Si familia mea a fost afectata de raceala si inca nu suntem vindecati.Nu toti am fost la medic sa ne consulte,ne-am tratat cu paracetamol,Coldrex,ceaiuri,aspirina (acid acetilsalicilic,nu aspirina saracului).

Saptamana trecuta am fost sa-mi scot reteta obisnuita (pentru bolile cronice) si am vazut o cutie cu fiole de vaccin contra gripei.Nu am cerut sa fiu vaccinata contra gripei,desi anul trecut am fost vaccinata la recomandarea medicului de familie.Spre bucuria mea nu au aparut efecte neplacute dupa vaccinare ca la alti oameni.

Sincera sa fiu,nici nu am de gand sa pomenesc ceva de vaccin cand voi merge dupa reteta pe luna noiembrie (dupa 20 noiembrie).

Pe langa atatea probleme datorate saraciei,a aparut si criza financiara care ne-a afecta foarte mult,a aparut si raceala,mai lipseste si un cutremur sau o revolutie ca sa puna capac la toate.E trist sa traiesti in Romania zilelor noastre si e tare greu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s