Fabrica de ciocolata din Brasov se inchide


ciocolata-poiana1
Inca o stire deloc imbucuratoare despre hotararea  Kraft Foods Inc. de a inchide fabrica de ciocolata din Brasov.Iata si motivele din cauza carora s-a ajuns la aceasta situatie.
„Dezvoltarea puternica a afacerii Kraft Foods Romania din ultimii ani a generat nevoi suplimentare de capacitati de productie. Datorita limitarilor de spatiu in cladirile existente si locatiei unitatii de productie Kraft in mijlocul orasului, cresterea capacitatii de productie la Brasov nu este o optiune viabila”, a declarat directorul general, Kraft Foods Romania, Lachlan Grave.
Kraft Foods Inc. va inchide fabrica de ciocolata din Brasov pana la sfarsitul anului 2009 si va transfera productia in alte unitati ale companiei, in primul rand in Bulgaria, au informat reprezentantii companiei.
Kraft Foods va inchide fabrica din Brasov si va disponibiliza 440 de angajati.

2 Responses to Fabrica de ciocolata din Brasov se inchide

  1. arabul says:

    MULTUMIM GUVERNANTILOR ACTUALI P N L SI PSD PTR. POSIBILITATILE DE DEZVOLTARE CORECTA SI C I N S T I T A A UNEI AFACERI IN ROMANIA.

    GANDITI DE 100 ORI CAND VOTATI NISTE RAHATI!!!!!!!!!!!!!

  2. In cazul meu si-a colegilor mei totul a inceput in timpul guvernarii trecute si s-a incheiat cu un sut undeva in 2005,luna iulie.
    Eu nu votez nici un partid,votez pe cineva in care am incredere.Nu stiu daca va fi prezenta mare la vot(chiar daca e votul uninominal),lumea s-a saturat de toti.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s