Cat vom cheltui de sarbatori?

coolclips_wb027542

Cica s-a facut un studiu despre cat vom cheltui de sarbatori al carui rezultat a fost  „Românii vor cheltui, în medie, 585 de euro pentru sărbătorile de iarnă”.
Eu nu-i contrazic,asa o fi,dar despre care romani e vorba?Ca romanii pe care-i stiu eu,romanii din randul carora fac si eu parte,nu au de unde sa cheltuiasca atati bani de sarbatori,nici macar jumatate din suma.
Un studiu realizat de firma de consultanţă Deloitte arată că românii vor cheltui de sărbători în medie 585 de euro, o sumă în uşoară creştere faţă de anul trecut. Suma este mai mare decât cea pe care estimează că o vor cheltui elveţienii, portughezii, turcii sau ucrainienii.
Românii sunt foarte darnici când vine vorba despre cadourile de sărbători. Indiferent cât de rău ar sta cu banii, găsesc resurse pentru a se bucura de sărbători.
În ciuda perspectivelor de criză financiară, jumătate dintre români recunosc că, în această perioadă, vor cumpăra mai multe daruri pentru cei dragi.
Studiul privind cheltuielile de sărbători a fost realizat în 16 state europene, în Africa de Sud şi Statele Unite. Informaţiile au fost adunate prin Internet. Din România au fost intervievate 618 persoane. Cercetarea a fost realizată în perioada ultima săptămână din septembrie şi prima săptămână din octombrie.

Iată bugetul de sărbători:

Irlanda -1.355 euro
Spania – 1.355 euro
România – 585 euro
Belgia – 597 euro
Elveţia – 580 euro
Portugalia – 560 euro
Turcia – 397 euro
Ucraina – 235 euro
Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s