Batausii din campania electorala

pgi0323

Update 2:Nu au fost probleme chiar daca s-au intersectat cu contracandidatii.Se poate si fara scandal.

Update 1:De cateva minute fiul meu cel mic a plecat sa imparta pliante pentru candidatii unui partid.Voi reveni cu informatii.Nu cred ca la noi se intampla mizerii ca la Bucuresti,dar mai stii?Voi reveni.

Mihnea scrie despre un nou scandal din campania electorala romaneasca.In articol sunt declaratii ale martorilor si poze .

Au ajuns sa bata copiii care impart ziare.Sper sa se autosesizeze organele si sa faca cercetari in toate scandalurile politice.Oamenilor le este frica sa faca plangeri.Daca vorbesti risti sa o patesti cum a patit-o Sibilla.

Declaratia victimei,o fata pe nume Floarea Bormandar.

“Ma aflam pe Aleea Botorani cu un coleg si imparteam niste ziare. Asteptandu-l pe colegul meu sa iasa din scara m-am intalnit cu o fata cu ochelari si un baiat care au incercat sa-mi ofere bani pe ziare. Le-am spus ca nu le dau nici un ziar si sa ma lase sa-mi fac treaba. Am plecat de acolo impreuna cu colegul si ne-am dus pe o alta strada. Asteptam in fata scarii sa-mi deschida cineva la interfon si intr-o fractiune de secunda au aparut 2 baieti cu o Skoda Octavia avand nr de masina B 21 EIP si au incarcat sa-mi ia ziarele. Era un tip inalt cu ochelari si unul mai in varsta. Cel cu ochelari s-a pus in fata mea si a inceput sa traga de rucsacul meu, dupa ce m-a somat, din nou, sa predau vraful de ziare. Am refuzat, din nou. Vazand ca nu vreau deloc sa le dau ziarele cel cu ochelari a inceput sa ma loveasca. Mi-a dat 2 pumni la ficat si mi-a tras rucsacul, m-a injurat si m-a amenintat ca daca mai ma prinde cu ziarele nu stie ce o sa se intample cu mine. Ziarul pe care il distribuiam se numeste ZIAR DE COTROCENI.’

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s