„Va cer imperios sa acceptati eutanasierea mea.”

eugen

Domnule Presedinte, cer sa mor!Un tanar de numai 29 de ani, crescut la orfelinat, solicita presedintelui Basescu sa ii aprobe eutanasierea. Internat la spitalul din Constanta si fiind in imposibilitate de a se mai deplasa, Eugen cere acum autoritatilor statului dreptul sa moara „Va cer imperios sa acceptati eutanasierea mea. Sufar de prea mult timp si am depus nenumarate eforturi eu si prietenii mei pentru a fi ajutat”. Cu aceste cuvinte, un tanar de numai 29 de ani isi incheie scrisoarea catre presedintele Romaniei, prin care cere aprobare oficiala de la presedintele Romaniei pentru a fi eutanasiat. Presedintia ne-a confirmat inregistrarea dramaticei „petitii” si faptul ca un raspuns se afla in analiza.

Probabil ca, in tara noastra, este prima cerere de acest fel formulata catre seful statului. Nu vorbim aici despre un psihopat, sau despre vreo gluma sinistra. Autorul disperatului apel catre seful statului se numeste Eugen Constantin Anghel si primii 18 ani din viata i-a trait in Centrul de plasament „Ion Creanga” din Piatra Neamt.
Am citit povestea trista a acestui tanar si plang…Acest tanar s-a nascut doar ca sa sufere,oare avut vreo clipa de fericire in viata lui asa de chinuita?Chiar nu se mai poate face nimic pentru el ca sa scape de suferinte?Sa fie eutanasia singura solutie?
Daca ar exista o astfel de lege sunt sigura ca destul de multi vor cere sa fie eutanasiati.

3 Responses to „Va cer imperios sa acceptati eutanasierea mea.”

  1. Pingback: “Cine vrea sa traiasca pentru totdeauna” « my heart to your heart

  2. Pingback: Eugen a vrut doar să atragă atenţia asupra situaţiei sale « Supravietuitor’s Blog

  3. Pingback: Eugen a murit « Supravietuitor’s Blog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s