Mircea Baniciu si invitatii sai


Mircea Baniciu isi invita prietenii la Sala Palatului pe 3 decembrie 2008

Mircea Baniciu va concerta pe 3 decembrie la Sala Palatului intr-un spectacol eveniment, intr-o formula unica alaturi de cativa dintre cei mai buni prieteni ai sai. Invitatii sai vor fi: Ioji Kappal, Costin Petrescu, Mircea Vintila, Marius Batu, Ioan Gyuri Pascu si Ana Baniciu. In cadrul acestui spectacol, artistul ii va avea alaturi pe cei de la trupa Pacifica, in componenta Teo Boar, Cristi Iorga, Marian Mihailescu si Vlady Cnejevici.
„Va fi un spectacol deosebit in care i-am invitat pe cei pe care i-am avut alaturi pe scena in diferite perioade si in diferite formule. Voi aborda un repertoriu special, cu piese cantate mai rar sau chiar deloc in spectacole, incercand sa aduc aminte fanilor de Pasarea Colibri, de Baniciu anilor ’80 si bineinteles de Phoenix.”
Toti spectatorii ce vor fi prezenti la concertul „Mircea Baniciu & prietenii lui” pe 3 decembrie la Sala Palatului vor primi gratuit un CD – maxi single care contine o avanpremiera a unui viitor album ce va fi prima productie realizata impreuna de Mircea Baniciu si Josef Kappl. CD-ul va contine piesa „Pe Arges in jos” in trei variante: rock, folk si radio version.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s