Inrautatirea situatiei economice si concedieri


Managerii firmelor romanesti din industrie si constructii se asteapta la inrautatirea situatiei economice in ultimele doua luni din acest an dar si in ianuarie, evolutie care va atrage si concedieri, in timp ce preturile ar urma sa creasca, potrivit anchetei de conjunctura a Statisticii
„Anchetele s-au efectuat pe baza unor esantioane reprezentative in domeniul industriei prelucratoare (2.236 agenti economici), constructiilor (1.394), comertului cu amanuntul (2.157) si serviciilor (2.056). Marimea esantioanelor a fost stabilita astfel incat eroarea de estimare maxim admisa sa fie de ±5% la nivel total sector”, se mai arata in comunicatul Statisticii.
Si fara aceste anchete ale INS,cu totii am simtit pe propria piele inrautatirea situatiei economice prin:trimiterea acasain concediu sau somaj tehnic,salariile platite cu intarziere si fara sporurile cuvenite.
Cei care au credite au cam imbulinat-o,multi dintre ei nu au cum sa-si plateasca ratele la banci.
Si asta nu e tot:urmeaza alte disponibilizari si somaj tehnic,concedieri si plata facturilor la incalzire si gaze.Mi-e teama ca vor urma debransari ca urmare a incapacitatii consumatorilor de a-si achita facturile.
Vom avea o iarna grea,tare grea si sarbatori triste.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s