Am votat!Rezultate partiale.

Update:Rezultate parţiale: PSD+PC ramâne pe primul loc.Alianţa PSD+PC se menţine în fruntea clasamentului după centralizarea voturilor valabil exprimate din 99,62% din secţiile de votare, de la nivelul întregii ţări, a anunţat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.

Ultima ora: Rasturnare de scor: PD-L ocupa primul loc si castiga alegerile
Dupa centralizarea a 71,06% din voturile exprimate, PD-L a obtinut mai multe voturi decat PSD-PC atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor.

Update: EXIT POLL INSOMAR: PSD-PC a câştigat alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat Potrivit sondajului efectuat de INSOMAR, la comanda Realitatea TV, PSD+PC a obţinut 36,0% pentru Camera Deputaţilor, iar la Senat 35,7% din sufragii. Pe locul doi, se situează PD-L care a obţinut la Camera Deputaţilor 30,8% din voturi, iar la Senat 31,7%. Pe locul trei PNL cu 20,4% .

Am votat!Am votat omul,nu lista,dar e ca si cand ai vota lista.Cred ca unul dintre cei votati de mine va castiga si va ajunge in Parlamentul Romaniei.Tare mi-e teama ca la alegerile de acum vom avea surprize neplacute si foarte neplacute.Nu numai prezenta mica la vot,dar si multe nereguli.Am impresia ca cei care au stabilit ziua alegerilor in 30 noiembrie,au avut ca scop tocmai prezenta mica la vot a electoratului,ramanand sa se voteze ei intre ei.Am votat uninominal,dar de ce nu ma pot bucura ?Biroul Electoral Central a anunţat că până la ora 14 prezenţa la urne la nivel naţional a fost de 19,84%, dintre care cei mai mulţi au votat în mediu rural – 22,34%. În mediul urban prezenţa la vot a fost de 18,02%.Următoarea statistică privind prezenţa la vot va fi anunţată la ora 19.30.

sursa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s