„Teatrul Vostru” invitat in Israel

Azi dimineata am auzit la emisiunea Trezirea la apel de pe TVR 1 la rubrica INFO – TERITORIAL,studioul Iasi ca trupa infiintata de Draga Olteanu Matei,”Teatrul Vostru” pleacă în Israel.

450px-draga

Trupa de actori neprofesionişti, aflată sub aripa Dragăi Olteanu Matei, a fost invitată să susţină mai multe spectacole în ţara sfîntă, pentru publicul român din această ţară. Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Dumitru Luca, care este şi membru al acestei trupe de teatru, a subliniat: „Este o evoluţie în existenţa „Teatrului Vostru”, patronat şi condus de doamna Draga Olteanu Matei. Am avut succese cu care ne putem lăuda în cele 15 – 16 spectacole pe care le-am avut în deplasare. Chiar acum am venit de la Oneşti, unde am jucat cu sala plină. Ca o recompensă, cu sprijinul Primăriei, ne deplasăm de pe 5 decembrie în Israel. Este o invitaţie făcută de ambasada noastră în această ţară. Un mare parte din merit îl are doamna Draga. Nu se poate contesta. Este o personalitate şi are uşile deschise peste tot. Vom avea 3 spectacole în cele 7 zile cît vom fi în Israel. Spectcolul „Visul unei nopţi de iarnă îl jucăm de 9 luni de zile. Vom scoate alte două piese, „Omul care a văzut moartea” şi „Gaiţele”. Premierele vor avea loc tot la Piatra Neamţ, după care sperăm să avem succes şi în alte zone ale ţării şi, de ce nu, în străinătate”, a declarat Dumitru Luca, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor”.

„Acest teatru pentru amatori este sufletul meu”.

Draga Olteanu Matei.

2 Responses to „Teatrul Vostru” invitat in Israel

 1. -X- says:

  Citindu-ti blogul a inceput sa-mi para rau ca nu mai locuiesc in Iasi :(.

 2. Nu trebuie sa-ti para rau.Stiu ca ti-e dor de locul natal,dar poti sa te simti acasa daca te uiti la unele emisiuni de la televizor,Trezirea la apel e una din ele.
  E de luni pana vineri,intre orele 7.00 si 10.00.
  Nu prea stau la televizor,dar la emisiunea asta incerc sa ma uit zilnic,imi pare rau ca nu o vad in intregime ,eu fiind ocupata cu diverse.
  Mai scriu si in blog despre diferite evenimente.
  Despre Draga Olteanu Matei am scris de ziua ei.
  http://g1b2i3.wordpress.com/2008/10/24/astazi-e-ziua-doamnei-draga-olteanu-matei/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s