AMILO Mini. Mini notebook ultraperformant


Fujitsu Siemens Computers anunta lansarea unui mini laptop „de buzunar” sub denumirea de AMILO Mini,un echipament din ultima generatie la un  pret mai mic decat al unui laptop obisnuit .Mini laptopul are puterea de procesare a unui laptop normal;programele uzuale de Windows pot fi instalate si ruleaza perfect pe acest echipament .Nu este doar un gadget la moda ci si un echipament ce poate fi folosit cu succes si in mediul business;optiunile multimedia sunt pe gustul tinerilor;conectivitatea deosebita.La baza acestei mici bijuterii sta conceptul „on the move”.
Mic şi inteligent, Amilo Mini extinde infrastructura IT a familiei Fujitsu Siemens Computers de notebook-uri consumer.
Având doar 23.2 X 17.5 cm, noul model intră uşor în orice buzunar.
Procesorul Intel AtomN270 asigură o viteză de procesare remarcabilă, iar bateria are o durată de funcţionare ce depăşeşte 4 ore. Carcasele detaşabile în cinci variante de culori îţi permit să îi schimbi înfăţişarea oricând doreşti. Cei mai creativi pot folosi carcasa transparentă pentru a o personaliza cu propriile fotografii. Mini laptopul vine cu sistemul de operare Microsoft Windows XP Home Edition şi un hard disk de 60 GB (sau optional 80 GB si din decembrie chiar 120GB). AMILO Mini este disponibil în retail începând cu preţul de 1599 Ron. AMILO Mini se potriveşte perfect unui stil de viaţă în mişcare. Ecranul fără reflexie de 9.9’’ şi greutatea de1 kg îţi permite să te bucuri de libertate în timpul conversaţiilor cu prietenii sau navigând pe internet. Chiar daca este atat de mic, conectivitatea este unul dintre atuurile acestei mici bijuterii. Astfel, posesorul lui se poate bucura de un WLAN integrat, un suport UMTS funcţional printr-un slot expres card şi un suport pentru adaptor 3G USB şi Bluetooth. Evident, specialistii de la Fujitsu Siemens Computer au luat in considerare si caracteristicile multimedia ca pe unul din principalele elemente ce definesc mini laptopul. Matricea de microfoane şi camera web de 1.3 megapixeli asigură o calitate excelentă a sunetului şi imaginii. Software-ul preinstalat iti face viata mai usoara si te ajuta sa te distrezi impreuna cu prietenii. Cu software-ul preinstalat YouCam de la Cyberlink animezi conversaţiile online şi îţi poţi surprinde amicii cu un avatar futurist 3D. Folosind aplicaţia de distorsionare a imaginii îţi amuzi prietenii cu pozele tale. Acestea pot fi cu uşurinţă transferate din camera digitală pe laptop folosind cititorul de carduri 4 în 1, pot fi imediat încărcate pe internet sau printate şi puse pe carcasă. Mini Ui 3520 8.9’’ widescreen display (1024×600) Intel Graphics Media Accelerator 950 Intel Atom N270 processor (1.6GHz) 1 x 1024MB/667 60GB 6 cells Microsoft Windows XP Home Pret raft: 1599.9 RON

4 Responses to AMILO Mini. Mini notebook ultraperformant

  1. stan patitu says:

    tastatura e varza duapa 2 saptamani sau intrerupt traseele,am eu , fujitsu siemens ui3520 ,e o porcarie acest ecran de 1024×600 nu incap paginele de internet si nici majoritatea aplicatiilor nu le veti vedea in partea de jos a ecranului adica cei 180 pixeli nu se vad, exact diferenta pana la 780. rusine celor de fujitsu ca scot astfel de porcarii

  2. Ma surprinde sa aud ca o firma asa de mare scoate asemenea lucruri de slaba calitate.
    Nu ma pricep la notebook-uri de astea si nu stiu ce preturi au,dar macar sper ca n-a fost prea scump.Ce garantie are notebook-ul,nu se poate schimba la magazin cu unul nou?Asa ar fi normal din cate stiu eu.

  3. silvia says:

    eu ma gandesk sa imi iau un amilo ui3520,am banii pusi deoparte si comm-urile astea m-au speriat…..mie imi plake designul si sunt cam confuza…..

  4. Nu ma pricep,doar am pus reclama.Cred ca e foarte util acest notebook,sper sa-l cumperi daca ti-l doresti! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s