Feerie la Bucuresti în seara de Moş NicolaeUpdate 1:O veste buna de la Mos Nicolae. Mulţumim, Moş Nicolae.Copiii au fost salvaţi. Românii i-au salvat.

S-au strâns, în 3 ore:
60.000 de euro pentru Raluca
60.000 de euro pentru Simona
60.000 de euro pentru Andra
150.000 de euro pentru Ştefănel
150.000 de euro pentru Andu

Anul trecut,bucurestenii au avut parte de cel mai mare brad de Craciun din Europa. Chiar daca au fost cateva momente de suspans la aprinderea beculetelor ,cred ca bucurestenii s-au bucurat de acel moment deosebit.
Si anul acesta,bucurestenii vor avea parte de surprize frumoase cu ocazia sarbatorilor de iarna.Feeria debutează în seara de Moş Nicolae, când însuşi primarul va aprinde luminile de Crăciun pe mai multe bulevarde. Aproape 520.000 de beculeţe şi peste 168.000 de globuri luminoase se vor aprinde la ora 19.00. În următoarele zece minute vor exploda artificii deasupra Primăriei Capitalei.
Bucureştiul lui „Moş Oprescu“ va fi o combinaţie între târg vienez şi bâlci. Va avea concerte, brazi împodobiţi în parcuri şi pieţe, lumini ornamentale, căsuţe din lemn în care se vor vinde produse de sezon, dar şi ambiţii de Cartea Recordurilor, gen cel mai lung cârnat din lume, cel mai lung tort şi cei mai mulţi Moşi Crăciun. Aşa va arăta Capitala începând de sâmbătă, 6 decembrie, până pe 4 ianuarie. Dacă nu plecaţi din oraş, vă puteţi bucura de sărbătorile pregătite de municipalitate, cu condiţia să nu vă enervaţi din cauza restricţiilor de circulaţie impuse în centru, tocmai pentru organizarea acestor evenimente.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s