Ziua Internaţională a Drepturilor Omului

800px-flag_of_the_united_nationssvg
Sibilla,bloggerita sanctionata de sefi pentru ca a scris pe blogul ei despre nereguli din institutia unde lucreaza si pentru care bloggerii s-au solidarizat semnand o petitie catre CJ Caras,ne spune ca a ”dispărut petiţia” de pe site-ul CJ.


Adunarea Generală ONU a adoptat cu 56 de ani în urmă, la 10 Decembrie 1948„Declaraţia Universală a Drepturilor Omului”.Ziua de 10 Decembrie a fost adoptată şi este sărbătorită în întreaga lume ca zi Internaţională a Drepturilor Omului.
Adunarea Generală proclamă prezenta Declaraţie Universală a Drepturilor Omului, ca ideal comun spre care trebuie sa tinda toate popoarele si toate natiunile, pentru ca toate persoanele si toate organele societatii sa se straduiasca, avind aceasta Declaratie permanent în minte, ca prin învatatura si educatie sa dezvolte respectul pentru aceste drepturi si libertati si sa asigure prin masuri progresive, de ordin national si international, recunoasterea si aplicarea lor universala si efectiva, atit în sinul popoarelor statelor membre, cit si al celor din teritoriile aflate sub jurisdictia lor.

Articolul 1
Toate fiintele umane se nasc libere si egale în demnitate si în drepturi. Ele sunt înzestrate cu ratiune si constiinta si trebuie sa se comporte unii fata de altele în spiritul fraternitatii.

Declaraţia Universală a Drepturilor Omului

2 Responses to Ziua Internaţională a Drepturilor Omului

 1. Sibilla says:

  MULŢUMESC !!!
  respecte,
  Sibilla

 2. Cu cea mai mare placere.
  De-ar fi cat mai multi oameni ca tine si ca Gabrielea sunt sigura ca in Romania vor fi din ce in ce mai putine cazuri de nerespectare a drepturilor omului.
  Multa sanatate,
  Gabi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s