Ne-ati dezamagit,domnule Presedinte!

dirtiest-toilet

Update: Vise mari de locomotiva mica

Oare nu le crapa obrazul de rusine pedelistilor ca dupa ce i-au injurat pe pesedisti atatia ani,acum se iubesc foarte mult,cica pentru binele tarii?

Dar pesedistilor nu le este rusine?Au uitat ei cum ii  injurau pe pedelisti si pe presedinte in campania electorala?

Daca ei au uitat,multi dintre noi,adica prostimea Romaniei,mai ales cei care am votat ca prostii,nu am uitat si nu putem uita multe.Pacat ca printre ei sunt si oameni care au bun simt si n-as vrea sa-i bag in aceeasi oala cu nesimtitii.L-am auzit ieri pe domnul Madalin Voicu vorbind despre dezamagirea dansului legat de intrarea la guvernare a PSD alaturi de PD-L.Ca el sunt multi,cred ca sunt si pedelisti dezamagiti:de exemplu,Vasile Blaga,Radu Berceanu,Ionut Popescu sunt doar cativa despre care cred ca  au ramas cu un nod in gat.

Closetul catalizator al PuteriiCotidianul.Sa fi uitat Traian Basescu ca multi dintre cei care i-au dat votul acum patru ani au facut-o pentru ca nu mai voiau PSD-ul la putere? Sa fi uitat puristii din PDL ca cei care s-au dus pentru ei la urne n-au facut-o ca sa-i vada pupandu-se recunoscatori cu Miron Mitrea si in relatie de Salut, colega! cu Adrian Nastase si cu Mircea Geoana? Alianta cu PSD e singura solutie rationala pentru PDL numai si numai daca pedelistii (si Basescu) vor cu tot dinadinsul sa guverneze. Fiindca daca, tocmai in numele victoriei lor morale, pedelistii ar fi acceptat ca un gest de putere e si intoarcerea in opozitie, nu aveau nevoie sa le dea tarcoale liberalilor sau sa-i tina pumnii prenegociatorului Miron Mitrea, oriunde s-a aflat, si nici sa se chinuiasca sa para obligati de dragostea pentru tara sa negocieze uns cu experimentatii indragostiti de fascinanta Romanie care sunt pesedistii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s