„Parteneriat pentru România, 2008 – 2012”.

Update 4:Ultima ora: Cum arata programul de guvernare: Cota unica, TVA diferentiat, si taxa ‘Robin Hood’

Programul de guvernare pentru urmatorii ani al PD-L si PSD prevede mentinerea cotei unice de 16%, reducerea deficitului bugetar la 2,5% din PIB in 2009, introducerea TVA diferentiat intre 5% si 25% si aplicarea unei taxe „Robin Hood„, pentru castigurile generate „de factori conjuncturali externi”.

Update 3: Stolojan s-a retras.Se incalzeste Boc?

Theodor Stolojan si-a depus demisia, care a fost aprobata de presedinte, seful statului urmand sa desemneze un alt premier, cel mai probabil pe Emil Boc sau Gheorghe Pogea.
Basescu:Declaratie de presa

Update 2: Opinii pro si contra Parteneriatului pentru România

Cabinetul va fi format din 19 ministere.

Update 1:Lista neagra a lui Traian Basescu In mai putin de o ora cat a stat sambata cu PDL-istii din toata tara la Clubul Diplomatilor, presedintele Traian Basescu le-a rasturnat complet planurile exact cand impartirea functiilor era in toi, in discutiile cu PSD. Basescu ar fi dat si numele indezirabilor. Pe lista celor pe care seful statului nu i-ar mai sustine se afla, sustin sursele citate, Radu Berceanu – dupa esecul de la locale -, Adriean Videanu – pentru refuzul de a candida atat la Primaria Capitalei, cat si la parlamentare -, dar si Vasile Blaga – pentru rateul din iunie, la Bucuresti. Dincolo de mustruluiala, Basescu i-a luat pe nepregatite pe PDL-isti cu inca un anunt: daca nu „se trezesc“, pot sa inceapa sa-si caute un alt candidat la presedintie pentru 2009.

Nu-mi face placere sa aduc vorba despre politica romanesca intro zi de duminica,dar aceasta stire e importanta pentru romani.Eu asa sper.Inca mai sper ca va veni ziua cand in Romania se va trai normal si politicienii nostri vor termina cu scandalurile,lupta murdara pentru putere,cu minciunile si batjocorirea noastra.M-am saturat pana peste cap si-mi pare rau ca dupa 19 ani de cand unii au murit pentru ca noi sa fim liberi,am ajuns un fel de oameni care ne zbatem sa supravietuim.

psdpdl

Conducerile PD-L şi PSD au aprobat, în această după-amiază, protocolul de constituire a coaliţiei pentru asigurarea guvernării, „PARTENERIAT PENTRU ROMÂNIA, 2008 – 2012”.

Preşedinte,

Mircea Geoană

Preşedinte,

Emil Boc

VEZI AICI TEXTUL INTEGRAL AL PROTOCOLULUI

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s