„Christmas with Smokie & 101 Violins”

SMOKIE – O,CHRISTMAS TREE


Smokie – un nume ce nu mai are nevoie de nici o prezentare revine in Romania pe data de 19 decembrie la Sala Polivalenta in spectacolul unic „Christmas with Smokie & 101 Violins”.

Una dintre cele mai longevive trupe rock ce se mandreste cu single-uri ce au revolutionat universul artistic va face ca sarbatorile de anul acesta sa ramana bine ancorate in sufletul bucurestenilor avizi de muzica de calitate printr-un concert exploziv, ce va intra fara indoiala in istoria lumii muzicale.

Astfel, trupa britanica va evolua in cadrul acestui eveniment in premiera absoluta alaturi de orchestra 101 Viori, dirijata de maestrul Marius Hristescu, oferind un show cu adevarat inedit. Este primul si cel mai probabil singurul moment din cariera trupei cand Smokie va evolua alaturi de o orchestra de o asemenea anvergura!
In 1982, Smokie a concertat si alaturi orchestra Operei din Paris, insa respectiva formatie era compusa la vremea aceea din mai putin de 60 de instrumentisti.

In cadrul evenimentului de la Sala Polivalenta, Smokie va interpreta intr-o maniera originala piese celebre care au consacrat trupa precum „Living Next Door to Alice”, „Don’t Play Your Rock’n’Roll to Me”, „If You Think You Know How to Love Me”,”I’ll Meet You At Midnight”etc., repertoriu ce se va remarca printr-un sound extraordinar pus in valoare si de echipamentul tehnic de exceptie pregatit special.

De mentionat faptul ca anul acesta, Smokie a lansat un nou album „Eclipse”, ce contine single-uri de succes din intreaga activitate muzicala a faimosului grup aranjate acustic.

Traieste_un_Craciun_de_neuitat_cu_Smokie_si_101_Violins_

Smokie: I’ll Meet You At Midnight

Smokie – Living Next Door To Alice
Smokie – Have You Ever Seen the Rain
Smokie-What can I do

SMOKIE……And the night stood still

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s