Elena si Catalin sunt consatenichildren-housetree-clipart1
Nu prea am chef sa pomenesc in blogul meu despre politicienii romani,dar stirea asta pe care am citit-o azi dimineata in newsletter-ul pe care l-am primit mi s-a parut simpatica de tot. Ghici ce au în comun Elena Udrea şi Cătălin Predoiu?
Ce au în comun ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi şefa de la Turism, Elena Udrea? Originile! Cei doi miniştri ai cabinetului Boc sunt din judeţul Buzău, chiar din acelaşi sat, Pietroasa. Mai mult, au copilărit pe aceeași uliță. Cătălin Predoiu a petrecut câţiva ani ai copilăriei la bunicul dinspre tată. Tot în Pietrosu, la câteva case distanță, în curtea lui Ion Udrea, se juca Elena, cea care avea să-i devină lui Cătălin, peste mulți ani, colegă de guvern.   Cei doi au fost elevi şi la acelaşi liceu, acum, Colegiul Național “B.P. Hașdeu”. Cătălin Predoiu l-a absolvit în 1986, iar Elena Udrea, şase ani mai târziu.


Daca tot am intrat pe site-ul RTV sa citesc stiri,am facut o vizita si forumului sa vad daca s-a mai schimbat atmosfera de scandal si am constatat ca totul e asa cum stiam.Daca vine cineva nou cu o parere care nu e pe placul forumistilor de serviciu,atunci va avea parte de jigniri pentru indrazneala de a critica pe presedinte sau pe portocalii.
Poate ca cititorii acestui post vor fi curiosi sa afle mai multe (in caz ca nu stiu despre ce e vorba) si vor intra pe forum contribuind astfel la trafic,voi risca si  voi pune link-ul catre thread-ul pe care l-am citit.
Mi se pare mie sau oricine isi “permite” sa il critice pe Basescu in forumul asta, e atacat de urgenta? Sunt membru nou si nu am apucat sa citesc decat cateva posturi, dar se pare ca e un adevarat front pro Basescu aici. Bineinteles, fiecare are dreptul la opinie, insa acceptati ca sunt si oameni care il vad cu totul altfel decat voi pe actualul presedinte. Nu sustin deplin tonul si mesajul celui care a lansat acest thread insa ma bucur sincer ca mai sunt si oameni care il vad pe Basescu mai aproape de asa cum este. Nu intru acum in detalii, dar daca cineva vrea sa afle parerea mea despre domnul presedinte n-are decat sa intrebe.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s