Inca un record in Guiness Book:cel mai greu tort

Bucureştiul a intrat, duminică, în Cartea Recordurilor şi cu cel mai greu tort din lume, făcut din frişcă şi fructe şi care cântăreşte 281 de kilograme, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, primind certificatul noului record de la reprezentantul Guiness World Record.
Primarul Capitalei le-a urat „sărbători fericite” şi un an mai bun tuturor bucureştenilor prezenţi, duminică, în Piaţa Constituţiei şi a tăiat tortul…
Tortul cu fructe şi frişcă, omologat de către reprezentanţii Guinness World Record drept cel mai greu din lume, cântăreşte 281 de kilograme, iar blaturile au fost făcute într-un laborator de patiserie din Bucureşti. Pentru constatarea recordului, Tnuva Romania a comandat producerea unui cântar special, care a fost introdus sub masa pe care a fost asamblat tortul.

mediafax

Sper ca au mancat pe saturate toti cei prezenti la evenimente.e tare bun carnatul afumat si tortul cu frisca si cu fructe e delicios. Iar daca sunt moca,cu atat mai bine.
Am facut si eu tort cu frisca si fructe.De data asta n-am mai facut un blat ci am folosit piscoturi stropite cu putina zeama de compot de fructe.Peste piscoturi am turnat frisca cu gelatina si fructte de mai multe feluri,inca un rand de piscoturi,apoi un strat de frisca pe care l-am ornat destul de simplu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s