Aruncatul cu papuci in politicieni

post-1206601521

Completez:aruncatul cu papuci in portrete de politicieni.Nu chiar toti politicienii,mai sunt si cativa de treaba.Mi-ar placea sa organizam si noi o astfel de actiune ca a bosniacilor.

Eu am papuci destui care is cam vechi si uzati,dar astia-s papucii mei.De fapt,am cam exagerat;n-am numai papuci uzati,de cateva zile am cizme noi,inca nu le-am scos afara.

Nu am gasit o poza cu grupuri de politicieni de-ai nostri,asa ca am postat acest tablou.Aici sunt tablouri ale politicienilor nostri,am aflat de la CELLA.

Papuci am gasit destul de multi,sper sa ne ajunga tuturor celor care vrem sa participam la actiunea „Aruncatul cu papuci in politicienii”.

1-1

3-11

7-1

shoe-tree-exhibit_10141

shoetreetamarisk

Circa 100 de bosniaci s-au reunit sâmbătă la Sarajevo pentru a-şi arunca pantofii în portretele politicienilor, după modelul jurnalistului irakian care a făcut în luna decembrie acest gest faţă de preşedintele american George W. Bush, transmite AFP.

Grupul de bosniaci, de toate vârstele, a participat la această manifestaţie insolită organizată în centrul oraşului Sarajevo pentru a denunţa conducerea tricefală – croată, musulmană şi sârbă – din Bosnia şi acţiunile Înaltului reprezentant al comunităţii internaţionale, slovacul Miroslav Lajcak.

Organizatorii – ONG-uri şi mişcări civice – au asigurat încălţăminte pentru aruncat, dar o parte dintre protestatari au aruncat cu pantofii lor.

Pe pagina creată pe Facebook pentru această ocazie, organizatorii i-au îndemnat pe „cetăţenii care vor să le dorească un An Nou fericit liderilor guvernamentali să arunce cu pantofi, ca avertisment”.  „Să le arătăm astfel că cetăţenii cer ca toţi liderii să îşi asume mai multe responsabilităţi”, au adăugat ONG-urile, ameninţând cu „proteste mai directe şi mai zgomotoase” pe viitor.

Sursa.

4 Responses to Aruncatul cu papuci in politicieni

  1. Multumesc,CELLA.Am vrut sa pun pozele cu ei,dar scrie acolo ca nu am voie. 😦

  2. CELLA says:

    era de la dl.V.Ciutacu , probabil este doar pentru uzul ziariştilor
    mi-au plăcut caricaturile , sunt gen Popa Popas

  3. Si mie mi-au placut caricaturile si mi-ar fi placut sa le pun aici,dar trebuie sa fii abonat la ei si sa le publici cu acordul lor.Nu ma pricep la chestiile astea si n-am vrut sa am neplaceri.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s