La multi ani,Cristi Minculescu!


In 9 ianuarie 1959 s-a nascut  Cristi  Minculescu ,solistul trupei Iris.La multi ani si multa sanatate!Am avut ocazia sa ascult si sa vad pe viu trupa Iris si pe Cristi Minculescu la festivalul SOS castelul si a fost un moment de neuitat.
https://i2.wp.com/www.jurnalul.ro/librarie_fisiere/imagini/2007-08-19/thumb500_dm-768W6335.jpg

Interviu Jurnalul national: „Vreme bună, să nu plouă! Căteodată şi eu mă intreb ce mi-aş mai putea dori după ce am căntat in deschidere la Uriah Heep, la White Snake şi la Rolling Stones!? Acesta din urmă a fost cel mai frumos cadou pe care l-am fi putut primi la aniversarea celor 30 de ani de carieră: să căntăm pe aceeaşi scenă cu Rolling Stones! Singurul regret este că ai mei n-au mai apucat să vadă acest spectacol. Mama ar fi avut 77, iar tata 80 de ani.
† I-ai mai văzut in vreun spectacol sau a fost prima dată?
A fost prima dată cănd i-am văzut. Pănă in 1989 nu am putut ieşi din ţară. Apoi am fost prinşi cu tot felul de lucruri… In momentul in care au inaintat cu scena mobilă am avut impresia că plutesc peste public, că vin dintr-o altă dimensiune. Regal a fost puţin spus! Lăngă mine erau două bătrănele imbrăcate in tricouri cu numele trupei. La finalul spectacolului le-am auzit spunănd: „I-am văzut pe Rolling Stones! Acum pot să şi mor!”


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s