Stiri din politica romaneasca


Conducerea PSD va propune premierului Emil Boc o primă serie de şapte secretari de stat, printre care preşedintele interimar PSD Arad, Marius Lazăr, pentru Ministerul Muncii şi reprezentantul PSD în CNI, Simona Maia Teodoriu, la Ministerul Justiţiei, au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX surse politice.

Bogdan Gamaleţ, consilier de imagine al Robertei Anastase

Jurnalistul Bogdan Gamaleţ este, începând de joi, consilier de imagine al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, precizează un comunicat de presă al instituţiei, remis agenţiei MEDIAFAX.

Ponta: Asumarea răspunderii pe Coduri, o variantă posibila

Asumarea răspunderii Guvernului pe Coduri este o variantă posibilă, analizată cu premierul şi ministrul de resort, dar o decizie va fi luată după discuţii cu grupurile parlamentare şi reprezentanţii justiţiei, a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta.

PNL cere Avocatului Poporului să sesizeze CC în cazul OUG 230

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că liberalii solicită imperativ lui Ioan Muraru, Avocatul Poporului, să să sesizeze la Curtea Constituţională neconstituţionalitatea OUG nr. 230 privind interzicerea cumulului dintre pensie şi salariu.

Predoiu: Am informaţii că sistemul de la instanţe care repartizează dosare este manipulat – 08 ian

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, că are informaţii că sistemul informatic integrat de la instanţe ECRIS, care repartizează aleatoriu dosarele, este manipulat pentru a fi distribuite cauzele la anumiţi magistraţi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s