Miron Cozma isi face partid

https://i0.wp.com/www.evz.ro/pictures/articles/normal/273e1743f749d65931609c6c2c62e922.jpgMiron Cozma spune de nu stiu cat timp ca vrea sa-i faca partid.Poate ca acum va trece de la vorbe la fapte.Nu stiu cati dintre fostii ortaci i se vor alatura deoarece nu prea cred ca le arde sa intre in politica.Cred ca i se vor alatura destul de multi romani,mai ales ca stim ca Miron Cozma e un lider innascut.Nu stiu daca va atrage in partid si intelectuali,avand in vedere cele intamplate in iunie 1990.
Miron Cozma, fostul „Luceafăr“ al huilei, a declarat, ieri, la Târgu-Jiu, în cadrul unui simpozion legat de mineriadele din 1999, că va începe, oficial, demersurile pentru înfiinţarea unui partid ce va reprezenta interesele muncitorilor, însă nu a dorit să-i facă public numele.
La simpozion au mai luat parte foştii camarazi de arme ai lui Miron Cozma, peste 200 de mineri şi foşti mineri, precum şi reprezentanţi ai unor organizaţii non-guvernamentale. Cu toate că au fost invitaţi să participe, politicienii locali şi liderii de sindicat din mineritul Olteniei nu s-au prea înghesuit la întâlnirea cu Cozma. Singurul prezent în timpul discursului fostului lider al ortacilor a fost vicepreşedintele PNL Gorj, Pantelimon Manta, prefect la data evenimentelor din 1999.Sursa.

One Response to Miron Cozma isi face partid

  1. octavpelin says:

    Gabi,isi face ca sa fie iar in atentia presei,toate cele bune Tavi:)

Lasă un comentariu