Ministrul de finante contrazice Comisia Europeană

gheorghe-pogea1Dar`ar Domnul sa fie asa cum zice ministrul de finante,hunedorean de-al meu si sa nu  avem deficite bugetare de 7,5% în 2009 şi 7,9% în 2010.Prognoza Comisiei Europene nu este corectă, iar guvernul îşi menţine obiectivul de a reduce deficitul la 2% în acest an, de la circa 5% în 2008, a declarat, astăzi, pentru Reuters, ministrul de Finanţe, Gheorghe Pogea.”
În niciun caz. Probabil Comisia a folosit pentru calcule cifrele privind bugetul din proiectul de lege înaintat Parlamentului de vechiul guvern”, a spus Pogea, citat de Mediafax.
Un deficit de 2% din Produsul Intern Brut (PIB) poate fi atins, prin reducerea costurilor din administraţia publică şi creşterea veniturilor, a adăugat el.
„Primele noastre priorităţi în 2009 vor fi ajustarea deficitului bugetar şi a celui de cont curent la niveluri sustenabile. Ne vom îndrepta toate eforturile către atingerea unui deficit al bugetului de 2% la sfârşitul anului 2009”, a spus Pogea. Sursa.

One Response to Ministrul de finante contrazice Comisia Europeană

  1. octavpelin says:

    Gabi,ministrul finantelor Gheorghe Pogea ar trebui sa-si dea demisia si sa se ocupe de afacerile sale ,este incompetent,cu stima Tavi

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s