Telefoanele si corespondenta electronica vor fi contorizate

big20brother20storyDatele privind telefoanele, SMS-urile si mailurile transmise de persoanele fizice vor fi inregistrate, de astazi, de operatorii din domeniu. Conform Legii 298/2008, care intra azi in vigoare, operatorii din domeniul telecomunicatiilor sunt obligati sa stocheze anumite informatii privind apelurile, mesajele scrise si e-mailurile transmise de toti utilizatorii.
Si un articol pe care l-am scris mai demult despre cum suntem spionati de servicii si cum companiile de telefonie mobila nu primesc aprobare de functionare pana nu semneaza intelegerea cu serviciile.
In newsletterul de astazi de la infoportal am citit o stire despre cum suntem ascultati de SIE si SRI.Nu este o noutate pentru nimeni ca suntem spionati de servicii.Chiar serviciile au recunoscut ca ne spioneaza,iar companiile de telefonie mobila nu au primit autorizatie pana nu au semnat o intelegere cu respectivele servicii.Mai multe aflati din ziarul Ziua.
O hotarare CSAT, tinuta la secret, permite SIE sa detina echipamente pentru ascultatul telefoanelor si interceptarea comunicatiilor prin satelit * In Romania, singura autoritate nationala in domeniul interceptarilor este Serviciul Roman de Informatii * Toate serviciile secrete din Romania folosesc dispozitive pentru spionarea proriilor cetateni .

2 Responses to Telefoanele si corespondenta electronica vor fi contorizate

  1. octavpelin says:

    Gabi,Statul Politienesc Roman,somnul natiunii naste monstrii se incalca Drepturile omului,toate cele bune Tavi:)

  2. Tavi,astea sunt la vedere,stii ca mai sunt si altele despre care nu se prea vorbeste?Am citit mai multe articole in care se spune cum suntem manipulati si ce arme se folosesc,arme psihotronice le zice.Chiar si la noi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s