Recepţie cu prilejul aniversării a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ma intreb de ce oare nu se pot organiza astfel de receptii cu ocazia unor evenimente importante:Ziua Nationala de exemplu,chiar in acea zi, preferandu-se o zi din weekend.
Preşedintele României, Traian Băsescu, organizează o recepţie cu prilejul aniversării a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române
Marcând împlinirea a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române, moment esenţial al constituirii Statului Român modern, Muzeul Naţional de Istorie a României organizează o expoziţie dedicată acestui eveniment istoric plin de semnificaţii. Vernisajul va avea loc vineri 23 ianuarie 2009, orele 13:30, în holul central al muzeului.
Expoziţia — realizată în colaborare cu Complexul Muzeal Naţional „Moldova” (Iaşi), Muzeul Olteniei (Craiova), Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi Muzeul Naţional Filatelic — se înscrie în seria manifestărilor menite să aducă în atenţia publicului evenimentele şi personalităţile care au avut o contribuţie majoră la formarea României moderne. Mai multe aici.

2 Responses to Recepţie cu prilejul aniversării a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române

  1. octavpelin says:

    Gabi,putin le pasa autoritatilor centrale si lui Traian Basescu,ei isi pun mereu intrebarea :Ce le iese din aceasta afacere,trist dar adevarat?,nonvalorile conduc Romania,cu stima Tavi:)

  2. Tavi,stiu si eu ca-i doaren pix de noi.dar prea mi-a placut cum suna „receptie”.Cu ocazia asta se vor cunoaste mai bine ei intre ei,am citit ca si baronii sunt invitati.
    Gabi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s