Baschetbalişti cu suflet mare

Zilele trecute am citit un articol despre o actiune umanitara a baschetbalistilor de la Municipal Elba,Timişoara.Felicitari,dragi sportivi,sanatate maxima si sa castigati cat mai multe meciuri.

Ieri am aflat vesti bune  si despre familia ramasa fara casa acum in miezul iernii.

Baschetbalişti cu suflet mare

municipal-elbaJucătorii de la Municipal Elba dau din nou dovadă că au inimă şi caracter. Chiar dacă după buget este una din cele mai sărace echipe din Divizia A, „Leii din Banat” au băgat mâna în buzunare pentru a face un gest caritabil.
Din banii strânşi, baschetbaliştii au cumpărat materiale didactice copiilor de la Centrul de primire minori, de la Arad. „Este un mic gest de solidaritate a jucătorilor. Din banii strânşi s-a cumpărat material didactic pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, din Arad. Am vrut să fim alături de copiii abuzaţi, exploataţi şi neglijaţi de la Centrul de Primire minori”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul echipei BCM Timişoara. 14 copii de la Arad, însoţiţi de trei pedagoci au fost invitaţi la meciul de sâmbătă seară, cu CS Otopeni.

2 Responses to Baschetbalişti cu suflet mare

  1. octavpelin says:

    Gabi,mai exista si oameni,felicitari pentru componentii echipei de bascket Municipal Elba Timisoara,ma bucur ca s-a rezolvat si problrma cu abuzul asupra familiei date afara in miezul iernii,cu stima Tavi:)

  2. M-au impresionat sportivii din Timisoara.Sper ca au castigat meciul pe care l-au avut,eu le doresc succes! 🙂
    Mi-ar placea sa auzim si de o echipa de politicieni care doneaza ceva din banutii lor proprii si personali pentru niste copii sau batrani necajiti.
    Nu in campanie electorala si nu numai de sarbatori.
    Poate nu stii,dar sunt si politicieni cu suflet mare care ajuta mai mult decat ne inchipuim.de exemplu doamna Corina Cretu.Ai vazut ca pun anunturi umanitare aici preluate de pe blogul Isabelleilorelai.Acolo am aflat ce om bun e politicianul Corina Cretu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s