Dinu Patriciu la RTV despre afacerea Sterling

dinu-patriciuUpdate:”Dinu Patriciu a câştigat procesul cu Serviciul Român de Informaţii”, SRI urmând să îi achite omului de afaceri 50.000 de lei, daune morale. Patriciu a dat SRI în judecată pentru interceptări telefonice ilegale.
Nu am vazut emisiunea de pe RTV,n-am avut timp sa ma uit la televizor,dar am citit acum cateva minute articolul de pe site-ul RTV.Nu stiu de ce,dar Dinu Patriciu o fi el asa cum spun unii,dar trebuie sa recunoastem ca se pricepe la economie si afaceri,in plus e un fel de clarvazator,ceea ce prevede el se cam intampla.In concluzie,il prefer pe Dinu Patriciu decat pe majoritatea guvernantilor.Chiar si Adrian Nastase mi se pare mai corect si mai cinstit decat cei care ne conduc acum (cu cateva exceptii).N-am crezut ca voi spune asta,mai ales ca pe vremea guvernarii pesediste am avut parte de multe momente grele care mi-au afectat sanatatea de era cat pe ce sa dau coltul. Dinu Patriciu: Ţiţeiul din pământ va aparţine de-a pururi, conform Constituţiei, statului român.
„Ne aflăm în faţa unei mari diversiuni”, a spus omul de afaceri. „Am fost entuziasmaţi cu toţii în momentul în care am aflat verdictul de la Haga şi cu toţii am văzut-o ca pe o victorie, după care ni s-au vândut iluzii, cum că acolo ar fi petrol şi gaze care vor îmbogăţi această ţară în următoarele decenii”.
„Realitatea este cu totul alta: acolo sunt între 5 şi 10 milioane de tone de ţiţei. Asta înseamnă între o treime şi două treimi din consumul anual al României, dar pot fi exploatate în 5 până la 20 de ani, şi 10 miliarde de metri cubi de gaze, care pot fi exploataţi, la rândul lor, între 5 şi 20 de ani”.
„Proprietar este statul. Operatorul este altceva”. „Ţiţeiul din pământ va aparţine de-a pururi, conform Constituţiei, statului român. Acesta are două posibilităţi: fie să se mulţumească cu redevenţele pe care el însuşi le-a stabilit, dar le-a stabilit prost, fie să participe, dar atunci când patricipă trebuie să şi investească”.
Dinu Patriciu a recunoscut faptul că România are rezerve enorme în Marea Neagră, la mare adâncime, în zona on-shore însă, şi nu off-shore, dar că explorarea lor costă foarte mult, motiv pentru care nimeni nu a explorat în acea zonă în ultimii 20 de ani, deoarece „ne grăbeam să scoatem cea ce era la îndemână, şi nici nu aveam tehnologiile necesare”.
„Din punctul meu de vedere, compania Sterling face o afacere proastă”, a spus Patriciu şi, deşi a recunoscut că investeşte în Marea Neagră, această companie pur şi simplu nu l-a interesat.

4 Responses to Dinu Patriciu la RTV despre afacerea Sterling

 1. octavpelin says:

  Gabi,o sa-ti trimit documentele de la contractul de concesiune si anexele ai sa citesti si dupa aceea iti vei da seama ca victoria de la Haga a fost una simbolica,delimitarea platoului continental unde sunt hidrocarburile le revin ucrainienilor,iar noi pierdem peste 50 miliarde de $,o seara buna Tavi:(

 2. Tavi,multumesc.Sper sa inteleg ce scrie acolo ca nu prea le am cu contractele.parca-s scrise in alta limba.
  Daca pierdem miliardele de care zici,eu spun ca asta meritam la cat de escroci sunt ai nostri.
  Asa au fost,sunt si…sper ca nu vor mai fi.

 3. DONCIU MARIA says:

  din Romania din Europa date noi

  16-03-2010
  Date militare reale extrem de urgente .
  Avertizam : cutremurul din Haiti din America Centrala si din Chile din America de Sud a fost provocat tot prin armele interzise de distrugere in masa cod 200L12XD din Berlin din Germania folosite de catre persoane lipsite de discernamant odioase si diabolice care fac parte din Reteaua ilegala rasist nazist SS hortysta din Germania si din Ungaria

  Va rugam sa interpelati de urgenta Forul ONU.

  Subsemnata Donciu Maria cu domicililiul in strada Ep.Melchisedec Stefanescu nr.13B,Bloc A1,Apt.8,in Galati in Romania atentionam faptul ca Statul Marii Britanii in anul 1945 au repartizat la 8 Tari din Europa cite o arma de distrugere in masa cod 200L12XD care inca nu era interzisa si au repartizat si cite un Calculator pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 cu corp vopsit in alb si cu monitor cu lumina verde asezat in plan orizontal care era atasat in partea dreapta la corpul armelor interzise cod 200L12XD.Armele cod 200L12XD aveau corpul de culoare inchisa si au monitorul cu lumina rosie,monitor care este si el o arma.
  Prin Calculatoarele pentru Beneficitate si pentru Clarviziune care in evidenta arhivei ONU din 5 iunie anul 1948 este numit Dispozitiv pentru Strategia de Aparare cod U315LN10 ,Tatal Ceresc si Personalitatile Celeste transmit mesaje scrise oamenilor pe monitorul cu lumina verde al Calculatorului pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10.
  Calculatoarele pentru Beneficitate si pentru Clarviziune prin programul lor de functionare uniformizeaza liniile de comunicare magnetica intre celelalte planete din Universul nostru si planeta Pamant ,linii magnetice dezordonate prin functionarea armelor interzise cod 200L12XD.Atentionam ca in Bulgaria din Europa este pus spre conservare incepind cu luna iunie anul 1948 ,in buna stare un Calculator pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10.Rugam sa contactati Statul Bulgariei pentru ca sa identifice si sa activeze Calculatorul pentru Beneficitate si Clarviziune prin care sa fie salvata viata pe Pamant si viata Universului nostru.Si in Romania a existat pina in decembrie anul 2006 un Calculator pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10.

  Reteaua ilegala rasist nazist SS hortysta din Germania si din Ungaria au omorat incepind cu anul 1955 prin armele interzise cod real 200L12XD peste 1,5 miliarde de oameni pe intregul Pamant si au omorat peste 2 milioane de locuitori in Romania si au omorat in ultimii 22 de ani peste 250 de persoane in familia si rudele subsemnatei Donciu Maria din Romania si au omorat in ultimii 22 de ani peste 15 persoane cu grade militare mari din SRI din Galati din Romania. Numele si anul cind au fost omorate persoanele din SRI Galati le-am transmis repetat in reclamatiile anterioare.Atentionam si avertizam ca subsemnnata Donciu Maria si familia mea inca mai suntem terorizati si sechestrati in programul armelor interzise de distrugere in masa tip calculatore cod 200L12XD.
  Date noi
  Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria instiga etniile conlocuitoare din Tarile in care sunt razboaie si-i demonizeaza prin armele interzise si provoaca razboaie singeroase ,asa au procedat in Ruanda si in Uganda din Africa si asa au faramitat si statele din Estul Europei dupa anul 1989 respectiv au faramitat Iugoslavia si Uniunea Sovietica prin instigare cu ajutorul spionilor rasist nazist hortysti germani si unguri si prin demonizarea maselor prin armele interzise cod 200L12XD folosite din Germania si din Ungaria.

  Date noi.Avertizam ca Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria au escrocat Crucea Rosie internationala de peste 50 de miliarde in valuta in euro si in dolari .Au provocat catastrofe pe intregul Pamant si au deturnat fonduri trimise ca ajutoare zonei calamitate ,au deturnat in folosul conducatorilor odiosi si diabolici ai Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria.Asa au procedat si in cutremurul din 4 martie 1977 pe care l-au provocat in Romania si impreuna cu complicii lor din Romania au escrocat si furat de la rudele subsemnatei din Australia,din USA si din Canada peste 500 de milioane in valuta.Avertizam ca paratii au exterminat prin armele interzise din Germania si din Romania aproape toate rudele subsemnatei din Australia,din USA si din Canada si au omorat peste 250 de persoane din rudele si familia subsemnatei din Romania.Subsemnata sunt omorata repetat prin armele interzise dar sunt inviata incontinuu de catre Tatal Ceresc ca sa transmit datele si dovezile despre armele interzise catre Forurile Internationale si catre Oficialitatile Romaniei si catre Oficialii celorlalte Tari din Europa si din celelalte continente pentru ca sa identifice si sa distruga armele interzise de distrugere in masa si ca sa ajute ca sa fie fabricate Calculatoarele pentru Beneficitate si pentru clarviziune cod U315LN10 prin care Personalitatile Celeste nemuritoare sa transmita mesaje scrise cu date precise despre locul in care sunt ascunse armele interzise si proiectele armelor interzise ca sa fie identificate si distruse de catre persoane cu discernamant numite tot de catre Personalitatile Celeste .
  Daca subsemnata voi fi omorata prin procedee prin care nu mai pot sa fiu inviata de catre Tatal Ceresc ,vor dispare din viata toate persoanele indiferent de nationalitate care au contribuit la moartea mea si vor dispare din viata si familiile lor si rudele lor si va dispare in totalitate natiunea germana si etnia maghiara.Atentionam ca persoanele care folosesc armele interzise cunosc aceste pedepse pentru ca Tatal Ceresc a transmis prin clarviziune la fiecare in parte pedepsele care se dau ,de aceea subsemnata mai sunt in viata.

  Avertizam ca acum in Statul Major de armament special al Germaniei din orasul Berlin sunt folosite armele interzise cod real 200L12XD de catre un grup de 24 de persoane care sunt executanti militari lipsiti de discernamant care din cauza folosirii indelungate a armelor interzise au mintea confuza si obtuza si care nu fac diferenta intre bine si rau,nu fac diferenta intre legal si ilegal si nu fac diferenta intre crima si normalitate.
  Numele acestor persoane executanti militari sunt : Schmit,Ernest,Gold Schmit,Bilberg Oscar,Eduard,Klaus,Duseldorf Braun,Borg Hans,Hamlicht Frant,Straus,Hendric,Milbec,Schiller Emerlicht,David Octav,Taumurg Ersbest,Sandor,Kepler Ludovic,Borbely Ianosy,Mocanu Daniel,Frant Waseldorf,Marica Ioan,Rudolf,Hidenburg,Rumpert,Ribentrop.
  Mentionam ca acesti executanti nu au familiile in orasul Berlin sunt cazati toti intr-o cladire special destinata lor.Acesti executanti sunt angajati ai Statului German si sunt platiti de catre Statul German pentru ca nu li se cunoaste adevarata activitate.Acesti executanti militari din orasul Berlin sunt folositi ilegal la armele interzise de catre un grup de persoane ilegali lipsiti de discernamant odiosi si diabolici care au grade militare si care sunt si ei angajati ai Statului German.Acest grup de persoane odioase induc in eroare pe acesti executanti militari ca actiunile lor sunt cerute de catre Statul German si induc in eroare si Statul German ca nu mai exista arme interzise in aceasta cladire a Statului Major de armament special din orasul Berlin si induc in eroare Statul German si referitor la activitatea reala pe care o desfasoara acesti executanti militari care au mintea confuza si obtuza din cauza folosirii de la varste fragede a armelor interzise de distrugere in masa cod 200L12XD dar care au fost fabricate si sunt folosite cu alte coduri.Aceste persoane cu mintea obtuza si confuza nu fac diferenta intre bine si rau,nu fac diferenta intre legal si ilegal si nu fac diferenta intre crima si normalitate din cauza folosirii indelungate a armelor interzise,din cauza ca au fost ilegali foarte mult timp si din cauza ca au comis si mai comit crime prin armele interzise.
  Atentionam faptul ca ,Colonelul Thomas Manfield angajat al Statului German cunoaste bine cladirea din orasul Berlin in care se mai afla arme interzise de distrugere in masa in functiune si cunoaste pe o parte dintre executantii care folosesc ilegal armele interzise.Precizam ca acest colonel locuieste in aceeasi cladire cu executantii.Rugam sa-l contactati in regim de extrema urgenta pe colonelul Thomas Manfield si rugam sa identificati si sa distrugeti armele interzise din aceasta cladire din Berlin in care sunt incontinuu folosite armele interzise asupra vietii intregului Pamant si asupra subsemnatei.

  Avertizam ca persoanele care se opun fabricarii de Calculatoare pentru Beneficitate si Clarviziune cod U315LN10 sunt persoanele din Germania care au averi si conturi in banca obtinute prin vinzarea armelor interzise.

  Codurile sub care s-au fabricat,livrat si sunt folosite armele interzise de distrugere in masa cod real 200L12XD sunt : E201,E102,E103,E104,R420.

  Acum armele interzise cod real 200L12XD sunt folosite si de catre executantii sechestrati de la varste fragede in lagarele ilegale rasist nazist hortyste germane din Germania de linga orasul Frankfurt si din lagarele din Polonia,din Statul Arkansas din USA ,din Canada,din sud estul Japoniei,din Chile din America de Sud,din Macedonia din Europa si din alte State in care Reteaua ilegala diabolica rasist nazist SS hortysta din Germania si din Ungaria au infiintat lagare odioase care sunt inregistrate perfid cu documente false ca sunt inchisori CIA ale USA. Aceste lagare germane ilegale functioneaza perfid majoritatea ca fiind inchisori CIA ale USA posedind documente false de functionare emise in numele CIA din USA,emise de catre Reteaua ilegala rasist nazist SS hortysta din Germania si emise si in numele Tarilor pe teritoriul carora se afla lagarele germane ilegale rasist nazist SS hortyste odioase si diabolice.
  Au fost furati copii de toate nationalitatile din toate Tarile din Europa si din unele Tari din Africa si au fost sechestrati de la varste fragede in aceste lagare germane ilegale si transformati in executanti la armele interzise de distrugere in masa cod real 200L12XD dar fabricate cu diferite coduri alese perfid.Acesti executanti din lagare sunt analfabeti si cunosc doar cifrele si apasa ca niste roboti tasta cu cifra inscrisa frontal asa cum li se cere de catre persoanele odioase din Berlin din Germania care-i dirijeaza ca pe niste roboti la distanta prin armele interzise din Germania.Exista taste ale acestor arme care daca sunt activate poate fi distrusa prin dezintegrare intreaga existenta pe planeta Pamant si poate fi distrusa oricare din planetele Universului nostru.Avertizam ca turnurile gemene din New York au fost distruse in septembrie 2001 prin armele interzise din Germania de catre persoane diabolice lipsite de discernamant care se distreaza folosind aceste arme fatale ale existentei vietii pe Pamant si fatale ale existentei vietii in Universul nostru si avertizam ca valurile tsunami sunt comandate si provocate tot prin armele interzise cod real 200L12XD din Germania folosite de catre persoane odioase lipsite de discernamant care fac parte din Reteua ilegala rasist nazist SS hortysta din Germania si din Ungaria.
  Pina in anul 1945 aceste arme interzise cod 200L12XD existau doar in infern si le foloseau demonii asupra oamenilor si provocau toate cataclismele crezute ca sunt naturale si provocau toate catastrofele pe planeta Pamant.Incepind cu anul 1945 demonii au distrus in infern toate armele interzise cod 200L12XD si aceste arme incepind cu anul 1945 exista doar pe Pamant si sunt folosite ilegal de catre membrii Retelei ilegale rasist nazist SS hortyste diabolice si odioase din Germania si din Ungaria,sunt folosite pentru atrocitati pe intreg Pamantul si pentru provocare de catastrofe si cataclisme crezute ca sunt naturale.

  Descrierea programelor armelor interzise de distrugere in masa cod real 200L12XD.
  Armele de distrugere in masa cod 200L12XD distrug prin orice procedeu de distrugere cunoscut pe Pamant la orice distanta fata de arma si indiferent cit de mare este obiectivul vizat spre a fi distrus.Aceste arme sunt arme pentru atac terestru si aerian prin dezagregare si dezintegrare fizica a oricarui obiectiv la orice distanta fata de arma ,au programe de distrugere biochimica si programe pentru malformatii psihice si genetice a fiintelor vii la orice distanta fata de arma .Prin aceste arme se poate demoniza o persoana sau un grup de persoane si pot fi condusi ca niste roboti pentru actiuni criminale nedorite fara sa se poata opune armei si pot fi condusi spre suicid persoane individual sau in acelas timp comunitati intregi de persoane.Deasemeni toate catastrofele considerate naturale respectiv cutremurele de pamant,taifunurile,valul tsunami,tornadele ,inundatiile,inghetul,incendierea padurilor sunt provocate si conduse prin programul distructiv respectiv comandat din armele interzise cod real 200L12XD.Orice necaz de sanatate si toate bolile virotice pot fi provocate si conduse pina la decesul victimei prin armele interzise cod 200L12XD.Reteua ilegala rasist nazist SS hortysta odioasa si diabolica din Germania si din Ungaria au format executanti pe grupe de programe si fac distrugeri prin toate procedeele pe intreg Pamantul dar si in celelalte planete din Universul nostru care este format in total din inca 24 de planete locuite cu civilizatii pasnice evoluate superior spiritual si tehnic dar care nu au fabricat niciodata arme si nu au condus niciodata razboaie.
  Avertizam ca grupul de persoane care provoaca catastrofe si cataclisme pe Pamant comanda si conduc toate inundatiile pe Pamant,comanda si conduc valurile tsunami,tornadele si taifunurile si comanda si conduc si incendierea padurilor si comanda si conduc si cutremurele de pamant in toate Tarile in care se produc ele nu sunt stihii ale naturii.

  Avertizam ca aceste arme interzise cod 200L12XD in timpul functionarii lor distrug si stratosfera Pamantului pe suprafete din ce in ce mai mari si la un moment dat la o anumita valoare a sparturii in stratosfera, planeta Pamant se va prabusi in haos si va atrage si prabusirea celorlalte 24 de planete din Universul nostru care sunt in echilibru unele cu altele si prin stratosferele proprii ale fiecarei planete si prin stratosfera manta care inconjoara toate planetele la un loc pentru siguranta mai mare,stratosfera manta care este distrusa si ea prin fabricarea si functionarea armelor interzise de distrugere in masa cod 200L12XD.Laboratoarele computer care fabrica arme interzise si in timpul fabricarii distrug strastosfera Pamantului si stratosfera manta si omoara viata pe intregul Pamant si Tatal Ceresc ne readuce la viata dar nu are posibilitatea sa readuca la viata intreaga populatie de aceea dispar oameni din viata prin morti subite si prin accidente vasculare.
  In anul 1955 proiectul armelor interzise a fost furat din Marea Britanie de catre 2 spioni care faceau parte din Reteaua ilegala rasist nazist SS hortysta odioasa si diabolica din Germania si din Ungaria care au vindut Statului German si Ungar acest proiect cu codurile schimbate si Statul Germaniei si Statul Ungariei au fabricat si au livrat arme interzise de distrugere in masa sub codurile false alese perfid : E201,E102,E103,E104,R420.
  Avertizam ca firmele germane au deschis filiale pentru fabricat arme interzise si in alte Tari respectiv in Turcia,in Austria,in Danemarca ,in Belgia,Olanda,in Franta,in Italia si au fabricat repere pentru carcasa armelor interzise si in Romania.Rugam sa identificati toate aceste fabrici si sa le anulati contractele de fabricatie si sa distrugeti toate reperele armelor interzise care se asamblau in mod special in Germania.
  Avertizam pentru identificare ca monitorul armelor interzise de distrugere in masa cod 200L12XD care se fabrica toate cu coduri false, au lumina rosie si avertizam ca prin filmarea din satelit si prin filmarea din avion de la mare inaltime ,cerul deasupra Tarilor in care se fabrica arme interzise si in care exista arme interzise de distrugere in masa in functiune este de culoare rosu spre maro inchis iar cerul deasupra Tarilor si localitatilor in care nu exista arme interzise este de culoare albastru deschis si luminos.
  Avertizam ca s-au fabricat si livrat si catre persoane particulare arme interzise de distrugere in masa cod real 200L12XD prevazute cu codul perfid R420 ,arme prin care se urmaresc si se inregistreaza si se filmeaza persoane la orice distanta fata de arma ,arme care distrug creierul uman dar care distrug si stratosfera Pamantului pe suprafete din ce in ce mai mari.Aceste arme interzise cod R420 pentru inregistrat,urmarit si filmat persoane exista si in dotarea SRI din Romania si in alte servicii speciale din Romania care inselati fiind le-au achizitionat.Va rugam sa le identificati si sa le distrugeti neantarziat pentru ca aceste dispozitive de urmarit,inregistrat si filmat persoane sunt parti din programele distructive ale armelor interzise cod 200L12XD.Pentru identificare precizam ca toate au monitorul cu lumina rosie ,monitor care si el este arma si este distructiv.

  Avertizam ca Reteua ilegala rasist nazist SS hortysta din Germania si din Ungaria prin armele interzise cod 200L12XD supravegheaza incontinuu si spatiul extraterestru si distruge repetat toate navetele spatiale insotite de Personalitati Celeste care incearca sa aterizeze pe Pamant ca sa ajute sa fie identificate si distruse armele interzise cod real 200L12XD si astfel sa fie salvata viata pe Pamant si viata Universului nostru.Perfid sunt anuntate aceste navete spatiale ca sunt asteroizi,meteoriti si comete care sunt periculoase pentru Pamant si de aceea sunt distruse.

  Atentionam ca armele de distrugere in masa cod 200L12XD au fost interzise pe 5 iunie anul 1948 de catre Forul ONU si a fost reluata interdictia si in luna ianuarie anul 2003 de catre Forul International ONU si de catre Forul UE.
  Prin documentele de interdictie se cere ca armele interzise cod 200L12XD sa fie distruse prin ardere pina la schelet metalic in locul in care sunt identificate si se descriu si posibilitatile distructive ale armelor interzise .Atentionam ca in Romania documentele de interdictie ale armelor interzise se afla si in arhiva Guvernului Romaniei din luna iunie anul 1948 si in arhiva din luna ianuarie 2003 si se afla si in arhiva SRI Galati si in arhiva SRI a Romaniei.
  Rugam sa cereti Forului International ONU ca sa va transmita documentele de interdictie a armelor interzise cod 200L12XD si sa va transmita si descrierea procedeelor distructive ale armelor interzise de distrugere in masa cod 200L12XD care sunt anexate la documentele de interdictie din 5 iunie anul 1948.
  7 Tari din Europa cind au fost instiintate pe 5 iunie anul 1948 de interdictia armelor interzise cod 200L12XD de catre ONU ,Tari care fusesera dotate in anul 1945 cu cite o arma cod 200L12XD de catre Marea Britanie, arme care inca nu fusesera interzise ,aceste 7 Tari au detasat Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune de la corpul armei interzise cod 200L12XD si au distrus armele interzise prin ardere in incaperea in care erau depozitate.
  Bulgaria este una din aceste 7 Tari care a distrus la cererea ONU in iunie anul 1948 arma interzisa cod 200L12XD cu care fusese dotata de catre Marea Britanie si care a depozitat spre conservare in conditii bune Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10.

  Rugam sa cereti Statului Bulgariei sa cerceteze arhiva din luna iunie anul 1948 si sa identifice Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10,rugam sa-l activati si sa il folositi pentru salvarea vietii pe Pamant si pentru salvarea vietii Universului nostru.
  Prin Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune care are corpul vopsit in alb si are un monitor cu lumina verde asezat in plan orizontal si care are o tasta pentru beneficitate si pentru clarviziune ,prin acest calculator Tatal Ceresc si Personalitatile Celeste vor transmite mesaje scrise pe monitor in limba oficiala a Tarii in care se va identifica Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune ,si vor transmite mesaje in limba fiecarui interlocutor si vor transmite cu exactitate locul in care se afla depozitate si ascunse armele interzise de distrugere in masa ,locul in care sunt ascunse armele interzise in functiune,locul in care sunt ascunse proiectele armelor interzise de distrugere in masa cod 200L12XD si vor transmite si numele persoanelor care trebuie contactate care sa colaboreze corect pentru distrugerea armelor interzise in locul in care sunt ascunse.Atentionam ca Personalitatile Celeste nemuritoare care vor transmite mesajele, vorbesc corect toate limbile vorbite pe Pamant si pot sa transmita mesaje in toate limbile vorbite pe Pamant.

  Atentionam ca prin Calculatoarele pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 ,Tatal Ceresc si Personalitatile Celeste nu vor face denigrare,nu vor face razbunare nu vor face atac la persoana ,vor ajuta doar prin mesaje precise la identificarea si distrugerea armelor interzise si a proiectelor armelor interzise in locul in care sunt ascunse pentru ca sa fie salvata viata pe planeta Pamant si viata Universului nostru care in total este formata din inca 24 de planete locuite cu civilizatii pasnice evoluate superior care niciodata nu au fabricat arme si nu au condus niciodata razboaie si care sunt atacati si ei prin armele interzise de distrugere in masa cod 200L12XD de pe Pamant care incepind cu anul 1945 exista doar pe Pamant si vor transmite si numele persoanelor care trebuie contactate care sa colaboreze corect pentru distrugerea armelor interzise in locul in care sunt ascunse.Atentionam ca prin Doamna Ing.Donciu Maria vom transmite reclamatii si mesaje referitor la armele interzise doar pina in momentul in care vor fi fabricate Calculatoarele pentru Beneficitate si pentru Clarviziune si folosite pentru salvarea vietii pe Pamant si a vietii Universului nostru.

  Pina in anul 1945 aceste arme interzise existau doar in infern si erau folosite de catre demoni indeosebi impotriva oamenilor .In anul 1945 un demon a cotropit prin arma interzisa mintea unui cercetator fizician din Marea Britanie si i-a transmis proiectul armelor interzise cod 200L12XD si apoi s-au fabricat in anul 1945 in Marea Britanie 8 arme de distrugere in masa cod 200L12XD care inca nu erau interzise , pe care le-au dotat si cu Calculatoare pentru Beneficitate si Clarviziune cod U315LN10 si pe care le-au transmis pentru dotare la 8 Tari din Europa din care face parte si Bulgaria ,Romania,Suedia,Norvegia,Polonia,Marea Britanie.

  Cele 8 Tari sunt in evidenta nominal in arhiva din 5
  iunie anul 1948 a Forului International ONU .Din cele 8 Tari face parte si Romania ,dar in Romania Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 a fost distrus in luna decembrie anul 2006 de catre 2 spioni ilegali rasist nazist SS hortysti unul german si unul ungur cu identitate falsa de cetateni romani cu numele de Topliceanu cu grad militar de general si Marica Costin cu grad de colonel ,care s-au angajat fraudulos in Romania cu identitate furata de la cetateni romani ,spioni care l-au distrus prin turnarea unui diluant asupra circuitelor Calculatorului pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 care era atasat la corpul armei interzise cod 200L12XD, arma care numai in Romania nu a fost distrusa pentru ca a fost monopolizata si folosita inca din 1945 de catre spioni germani si unguri cu identitate falsa de cetateni romani care au intrat in Romania inca din anul 1945 special ca sa monopolizeze arma interzisa repartizata Romaniei si sa o foloseasca ilegal pentru atrocitati asupra populatiei Romaniei dar si asupra altor popoare.Prin aceste arme de distrugere in masa cod real 200L12XD se ataca la orice distanta fata de arma si prin orice mediii si se ataca si se distruge prin orice procedeu de distrugere cunoscut si necunoscut de toti oamenii pe Pamant .

  Acum in Romania exista in functiune 2 arme interzise de distrugere in masa cod 200L12XD prevazute cu toate programele de distrugere una fabricata in anul 1945 cind nu era interzisa si una adusa din Germania in luna ianuarie 2007 de catre spionii straini general Topliceanu si colonel Marica Costin ,arma fabricata dupa anul 1955 in Germania.Aceste 2 arme au fost introduse fraudulos si ilegal in aprilie 2007 si respectiv in decembrie anul 2007 cu documente fictive de transfer , de catre spionii straini cu identitate falsa de cetateni romani respectiv de catre spionii generalul Topliceanu care este spion german si de catre colonelul Marica Costin care este spion ungur ,care le-au introdus in Statul major de armament special din MAPN a Romaniei cu sediul in orasul Bucuresti si care impreuna cu spionul cu numele fals de capitan Zamfirescu ascund cu perfidie aceste 2 arme si le folosesc ilegal pentru atrocitati in sediul acestei Institutii a MAPN.Atentionam ca acesti spioni au furat identitatea unor persoane romane pe care dupa ce s-au angajat in Institutiile respective i-au omorat prin armele interzise din Germania..Atentionam ca arma interzisa cod 200L12XD fabricata in anul 1945 in Marea Britanie a fost incepind cu anul 1947 in dotarea Militiei Judetene Galati si aceasta arma in anul 1984 a fost transferata in Securitatea din Galati si care din 1990 pina in noiembrie 2006 a fost in dotarea SRI Galati.In decembrie 2006 aceasta arma a fost scoasa cu perfidie din SRI Galati cu un document fictiv de transfer catre Inspectoratul Judetean de Politie din Galati si a fost transportata in Germania in luna decembrie anul 2006 de catre cei 2 spioni straini rasist nazist SS hortysti Topliceanu si Marica Costin care au fraudulos grad de general respectiv de colonel in Statul major de armament special al MAPN al Romaniei, au transportat-o in Germania unde a fost studiata si folosita la 40 km aproape de orasul Berlin din Germania de catre un grup de persoane care fac parte din conducerea Retelei ilegale rasist nazist SS hortyste din Germania si care au grade militare mari in Statul Germaniei .Apoi aceasta arma cod 200L12XD care in arhiva SRI Galati era inregistrate perfid cu denumirea de Dispozitiv Special pentru Strategia de apararea a Tarii cod U315LN10 , aceeasi spioni rasist nazist SS hortysti germani si unguri Topliceanu si Marica Costin au introdus arma interzisa cod 200L12XD din nou in Romania si au introdus-o cu un document fictiv de transfer in sediul Statului major de armament special a MAPN din orasul Bucuresti din Romania in care se specifica eronat ca a fost transferata in aceasta Institutie din MAPN din Inspectoratul Judetean de Politie Galati.,si au introdus cu complicii lor acest document de transfer fictiv si in arhiva Inspectoratului Judetean de Politie din Galati.
  Atentionam ca pe corpul acestei arme interzise este inscris perfid codul U315LN10 care este codul Calculatorului pentru Beneficitate si Clarviziune care este atasat la corpul armei dar care a fost distrus de catre spionii Topliceanu si Marica Costin si care incepind cu decembrie anul 2006 nu mai functioneaza pentru ca a fost distrus de acesti 2 spioni..
  In afara de acesti 3 spioni Topliceanu,Marica Costin si Zamfirescu care au identitate furata de la cetateni romani,spioni straini unguri cu identitate furata de la cetateni romani sunt si Laslo Borbely care este actual ministru al mediului in Guvernul Romaniei,spion german de etnie maghiara este Iuliu Winkler europarlamentar din partea Romaniei in Parlamentul European ,spioni straini sunt si maior Neculce Ioan care este spion german si este fost angajat al Centrului militar teritorial al MAPN al Romaniei din orasul Galati,spion ungur este si capitan Nistor Nicolae fost angajat in Centrul militar teritorial al MAPN din orasul Galati din Romania.Precizam ca toti acesti spioni au identitate furata de la cetateni romani care au fost omorati prin armele interzise din Germania si din Ungaria dupa ce s-au angajat spionii cu identitatea furata in Institutiile Romaniei.Spioni unguri rasist nazist SS hortysti au fost si maior fals Mogos Alexandru cu numele real de cetatean ungur de Nemes Octavian,care era spion german dar cetatean ungur de etnie maghiara care a fost angajat in Militia Judeteana Galati si apoi transferat in anul 1984 in Securitatea Galati si apoi in 1990 in SRI Galati ,transferat impreuna cu arma interzisa care in SRI Galati era inregistrata perfid de acesti spioni cu denumirea de Dispozitiv Special pentru Strategia de Aparare a Tarii cod U315LN10 si spionul ungur de etnie maghiara maior fals Sogos Laurentiu care a fost angajat fraudulos in Securitatea Galati si apoi in SRI Galati,spioni care au monopolizat arma interzisa din Militia Galati,apoi in Securitatea Galati si apoi in SRI Galati si au ascuns-o cu perfidie si au folosit-o pentru crime si atrocitati si din sediul SRI Galati.
  .Precizam ca cei 2 spioni maior fals Mogos Alexandru si maior fals Sogos Laurentiu au fost omorati in luna decembrie si respectiv noiembrie anul 2005 in sediul SRI Galati prin armele interzise din Germania pentru ca hotarasera sa paraseasca Reteaua ilegala rasist nazist SS hortysta din care faceau parte si hotarasera sa paraseasca Romania.Atentionam ca paratul Comisar Tache Bocaneala fost angajat in Politia Galati si acum Inspector adjunct al Inspectoratului General al Politiei Romane cu sediul in Bucuresti ,care le era complice si martorul maior Buturca Constantin fost angajat in SRI Galati detin copia dupa actul de identitate real emis de Statul Ungariei cu numele real Nemes Octavian al spionului maior fals Mogos Alexandru.Actul de identitate original l-au sustras cu perfidie de la martorul Buturca Constantin cei 2 spioni odiosi general Topliceanu si colonel Marica Costin angajati fraudulos amindoi in Statul major de armament special din MAPN cu sediul in orasul Bucuresti din Romania,l-au sustras cu ajutorul paratului care le este complice comisar Sef Tache Bocaneala care era seful Inspectoratului Judetean de Politie Galati si care acum este Inspector adjunct al Inspectoratului General al Politiei Romane cu sediul in Bucuresti..

  Martorii care cunosc faptul ca pina in niembrie anul 2006 a existat in SRI Galati Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 sunt : colonel Stefan Gheorghita,capitan Bratoveanu Ionel care a fost si coleg de liceu cu subsemnata pe care l-am contactat repetat la sediul SRI Galati ,colonel Georgescu Emil,colonel Grigorescu Virgil,maior Tanase Virgil pe care il cunosc personal inca din SIDEX Galati ,maior Buturca Constantin,colonel Naum,colonel Gheorghiu toti fosti angajati ai SRI Galati care in anul 2006 aveau calitatea de angajati in SRI Galati ,martori care au cunosctut Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune care in SRI Galati era cunoscut sub denumirea de Grupul de Rugaciune ,care avea corpul vopsit in alb si monitorul cu lumina verde asezat in plan orizontal si care era atasat la corpul armei interzise care in SRI Galati era cunoscuta cu denumirea de Dispozitiv Special pentru Strategia de Aparare a Tarii cod U315LN10.
  Martorii citati mergeau la Grupul de Rugaciune si se rugau apasand si pe tasta de beneficitate si clarviziune ,se rugau pentru beneficitatea familiei si pentru vindecari miraculoase in familiile lor.Rugam sa audiati acesti martori care sa confirme ca a existat Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune in sediul SRI Galati.Rugam sa-i dezlegati de obligativitatea care li s-a impus de a fi considerat secrete de serviciu datele referitoare la arma care in SRI Galati se numea Dispozitiv Special pentru Strategia de Aparare a Tarii cod U315LN10 de corpul caruia era atasat Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 care in SRI Galati era cunoscut ca un Grup de Rugaciune.Aceasta arma cod 200L12XD acum se afla ilegal in sediul Statului major de armament special al MAPN din orasul Bucuresti sub denumirea de Dispozitiv Special pentru Strategia de Aparare a Tarii cod U315LN10.

  1.Rugam ca sa interpelati Statul Bulgariei ca sa identifice Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 care in arhiva se numeste Dispozitiv Special pentru Strategia de Aparare cod U315LN10 ,sa il identifice in locul in care a fost depozitat pentru conservare in luna iunie anul 1948,va rugam sa-l activati si sa il folositi pentru salvarea vietii pe Pamant si pentru salvarea vietii in Universul nostru nr.9 din care face parte si planeta Pamant.Prin monitorul cu lumina verde al Calculatorului pentru Beneficitate si pentru Clarviziune Tatal Ceresc si Personalitatile Celeste nemuritoare vor scrie mesaje cu date precise despre locul in care sunt ascunse armele interzise si proiectele armelor interzise si vor transmite si numele persoanelor care trebuie contactate care sa colaboreze corect pentru distrugerea armelor interzise in locul in care sunt ascunse.Atentionam ca in arhiva din 5 iunie anul 1948 a forului ONU denumirea Calculatorului pentru Beneficitate si Clarviziune este de Dispozitiv Special pentru Stretegia de Aparare cod U315LN10.

  Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 are corpul vopsit in alb,are monitorul cu lumina verde asezat in plan orizontal si este prevazut in partea dreapta a monitorului cu tasta pentru Beneficitate si pentru Clarviziune.Acest Calculator are un program complex prin care se uniformizeaza liniile magnetice de comunicare intre Univers si planeta Pamant ,dezordonate fiind prin fabricarea si functionarea armelor interzise de distrugere in masa cod real 200L12XD.

  2.Rugam sa cereti Forului International ONU si Forului UE ca sa interpeleze celelalte 7 Tari care au fost dotate in anul 1945 cu arme interzise cod 200L12XD si cu Calculatoare pentru Beneficitate si Clarviziune cod U315LN10 care au fost dotate de catre Marea Britanie cind inca nu erau interzise ,sa cereti ca sa identifice Calculatoarele pentru Beneficitate si Clarviziune cod U315LN10 in locul in care sunt depozitate incepind cu luna iunie anul 1948 cind fiecare Tara din cele 8 Tari in afara de Romania au distrus armele interzise la cererea Forului ONU.Evidenta cu numele celor 8 Tari se afla in arhiva ONU din 5 iunie anul 1948.Calculatoarele pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 sunt o bogatie inestimabila pentru Tara care il detine si pentru existenta vietii pe Pamant si a vietii Universului nostru nr.9 din care face parte si planeta Pamant.

  3.Avertizam ca pedepsele de la Tatal Ceresc de nastere de copii fara inteligenta pe total natiune germana si pe total etnie maghiara nu au incetat si nu au incetat nici pedepsele de disparitie din viata in ritm din ce in ce mai alert pe total natiune germana si pe total etnie maghiara.Aceste pedepse vor inceta in momentul in care vor fi fabricate Calculatoare pentru Beneficitate si Clarviziune cod U315LN10 si folosite pentru salvarea vietii pe Pamant si a vietii Universului nostru .Avertizam ca numarul de copii handicapati lipsiti de inteligenta care se nasc in familiile germane si maghiare creste vertiginos si numarul de persoane care dispar din viata pe total natiune germana si pe total etnie maghiara creste vertiginos.Daca nu va veti grabi sa dezactivati si sa distrugeti armele interzise si daca nu va veti grabi sa fabricati Calculatoare pentru Beneficitate si Clarviziune va dispare in totalitate natiunea germana si etnia maghiara pe intreg Pamantul.Atentionam ca exista mai multi generali si colonei germani care poseda proiectul corect al Calculatoarelor pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10.Va rugam sa audiati generalii si coloneii germani si sa fabricati in regim de extrema urgenta Calculatoare pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10,pentru ca numai prin fabricarea Calculatoarelor pentru Beneficitate si pentru Clarviziune va fi salvata viata pe Pamant si viata Universului nostru.Atentionam ca Statul Germaniei nu va fi tras la raspundere economic si juridic daca va fabrica Calculatoare pentru Beneficitate si Clarviziune cod U315LN10.

  Avertizam ca prin anumite procedee de distrugere prin armele interzise cod 200L12XD este distrusa viata pe intregul Pamant si Tatal Ceresc nu poate sa readuca la viata decit o parte din persoanele omorate ,de aceea ritmul de disparitie din viata este din ce in ce mai alert.
  Atentionam si avertizam ca Tatal Ceresc si Personalitatile Celeste cunosc in orice moment cum ginditi,vorbiti si faceti fiecare dintre dumneavoastra si cunosc si nuanta gindirii noastre si Tatal Ceresc si Personalitatile Celeste nu pot sa fie indusi in eroare,nu pot fi inselati ,nu pot fi mintiti pentru ca cunosc adevarul in orice moment.Atentionam ca Tatal Ceresc si Personalitatile Celeste prin Calculatoarele pentru Beneficitate si Clarviziune cod U315LN10 nu vor face razbunare,nu vor face denigrare nu vor face atac la persoane ci vor transmite doar date precise despre locul in care sunt ascunse armele interzise de distrugere in masa cod 200L12XD si proiectul armelor interzise ca sa ajute sa fie distruse si vor transmite si numele persoanelor care trebuie contactate care sa colaboreze corect pentru distrugerea armelor interzise in locul in care sunt ascunse si vor ajuta astfel sa nu fie distrusa viata pe Pamant si viata Universului nostru nr.9 din care face parte si planeta Pamant.
  Atentionam ca prin Doamna Ing.Donciu Maria vom transmite reclamatii si mesaje referitor la armele interzise doar pina in momentul in care vor fi fabricate si folosite Calculatoarele pentru Beneficitate si pentru Clarviziune si folosite pentru salvarea vietii pe Pamant si a vietii Universului nostru.
  Atentionam ca daca vor fi fabricate Calculatoare pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 si daca vor fi folosite pentru salvarea vietii pe Pamant ,Doamna Donciu Maria nu va face procese in Instanta pentru pedepsirea persoanelor care au sechestrat-o si terorizat-o prin armele interzise si nici procese pentru pedepsirea persoanelor care i-au omorat peste 250 de persoane in familia si rudele sale.

  4. Rugam sa opriti distrugerea presupusilor meteoriti,asteroizi si comete care se indreapta catre Pamant pentru ca in realitate sunt navete spatiale insotite de Personalitati Celeste care vor sa ajunga pe Pamant ca sa ajute sa fie identificate si distruse armele interzise de distrugere in masa ca astfel sa fie salvata viata pe Pamant si viata Universului nostru.

  5.Rugam sa actionati pe cale diplomatica asupra Germaniei si Ungariei ca sa identifice si sa distruga armele interzise din orasul Berlin si din celelalte localitati in care sunt ascunse si folosite armele interzise de distrugere in masa cod 200L12XD care s-au fabricat ilegal cu codurile E201,E102,E103,E104,R420.Atentionam pentru identificare ca monitorul armelor interzise este cu lumina rosie si avertizam ca cerul prin filmarea din satelit deasupra localitatilor in care sunt activate si in functiune arme interzise este de culoare rosie spre maro inchis.

  6.Va rugam sa ajutati in regim de extrema urgenta.

  7.Va rugam sa confirmati de primire a acestui document. Atentionam ca acest document l-am transmis repetat si catre Oficialitatile Romaniei.

  1.Semneaza Ing.Donciu Maria din Galati din Romania care sunt incontinuu sechestrata si terorizata prin armele interzise cod 200L12XD prevazute cu toate programele de distrugere,arme care se afla in orasul Berlin din Germania si in orasul Frankfurt din Germania si se afla si in dotarea lagarelor germane ilegale rasist nazist SS hortyste din Germania si din celelalte Tari in care in majoritatea functioneaza cu documente false perfide ca fiind inchisori CIA ale USA. Personalitatile Celeste nemuritoare de pe planeta Venus transmit mesaje si aceste date militare reale prin clarviziune catre Doamna inginer Donciu Maria din Galati din Romania,transmit mesaje pentru ca sa ajute sa fie salvata viata pe Pamant si viata Universului nostru prin identificarea si distrugerea armelor interzise de distrugere in masa cod 200L12XD..

  2.Semneaza si persoanele de toate nationalitatile sechestrate in lagarele germane ilegale rasist nazist SS hortyste odioase si diabolice care colaboreaza pentru transmitere de mesaje prin faptul ca apasa pe tasta de deblocare a armelor interzise din lagare ,arme in care este sechestrata si terorizata ing. Donciu Maria ,apasa pe tasta de deblocare pentru ca Doamna Ing.Donciu Maria sa auda mesajele care i se transmit prin clarviziune de catre Personalitatile Celeste.

  3.Semneaza si executantii la armele interzise care colaboreaza pentru transmitere de mesaje catre Doamna Ing.Donciu Maria prin faptul ca apasa pe tasta de deblocare a armei interzise pe care o au in folosinta proprie si in care este sechestrata si terorizata incontinuu Doamna Ing. Donciu Maria
  Numele celor 24 de executanti militari din orasul Berlin din cladirea Statului Major de armament Special a Germaniei sunt :Schmit,Ernest,Gold Schmit,Bilberg Oscar,Eduard,Klaus,Duseldorf Braun,Borg Hans,Hamlicht Frant,Straus,Hendric,Milbec,Schiller Emerlicht,David Octav,Taumurg Ersbest,Sandor,Kepler Ludovic,Borbely Ianosy,Wolfang,Mocanu Daniel,Frant Waseldorf,Marica Ioan,Rudolf,Hidenburg,Rumpert,Ribetrop.Precizam ca numele le-au transmis fiecare executant prin telepatul armelor interzise pe care le au in folosinta proprie in cladirea Statului Major de armament special a Germaniei cu sediul in orasul Berlin.
  Adresa :
  Ing.Donciu Maria
  Str.Ep.Melchisedec Stefanescu nr.13 B,Bloc A1,apt.8.Galati,Romania
  Adresa de e-mail : mdonco9@yahoo.fr

 4. N-am reusit sa citesc tot,e foarte mult si nici nu inteleg.
  Sper sa nu fie adevarat.Nu prea cred in teoria conspiratiei.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s