Politicienii printre noi

sym_group_of_rude_people_holding_up_their_middle_fingers

Update:Iarasi e in vizita la Covasna.Basescu,cine altul?la Festivalul Internaţional de Pomana Porcului.

In timp ce  presedintele Basescu se afla in acest weekend intro vizita de…lucru prin Covasna si Harghita,premierul Boc e acasa la Cluj,Elena Udrea si Mircea Geoana au mers la Faget,judetul Timis pentru a sprijini candidatii pentru postul de primar.

„Este cel mai frumos ministru pe care ni l-a dat Dumnezeu” – aşa a prezentat-o Axinte, de la „Vacanţa mare”, pe Elena Udrea, vineri, în faţa alegătorilor în localitatea Făget.Deviza întâlnirii a fost „Votaţi portocala, că lămâia, PNL, aţi văzut, e acră, iar roşia pătează”, a recomandat Axinte de pe scenă. „Vin dinspre Timişoara şi mi-am dat seama că investiţiile nu prea s-au îndreptat către Timiş până acum. (…) Acest guvern va da bani pentru investiţii, va trimite banii pentru a face drumul către dumneavoastră”, a promis Elena Udrea electoratului. Ministrul Turismului a primit chiar şi o poezie de la un admirator:
„Blonda de la Turism” a primit chiar şi o poezie de la un admirator:

„Doamna Lenuţa, îţi spun drept

Mă bucur că aţi venit la Făget

Domnul să te binecuvânteze

Calea să ţi-o lumineze

Spre tot ce-i bine şi trudiţi

Pe noi dacă ne iubiţi”.

La câteva ore după ce a plecat Elena Udrea de la Casa de Cultură din Făget, aici au poposit preşedintele PSD Mircea Geoană, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, cel al Agriculturii, Ilie Sârbu, şi liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie. Făgetul a fost în fierbere vineri, pe ultima sută de metri înainte alegerilor pentru ocuparea fotoliului de primar.

Stiti ca in lume oamenii se si distreaza?A inceput Carnavalul de la Venetia.

4 Responses to Politicienii printre noi

  1. octavpelin says:

    Gabi,iti dai seama cat tupeu si ipocrizie din partea acestor ciocoi noi ai tranzitiei,si-au adus aminte de electorat,acum cand au loc alegeri locale,sa le fie rusine,o zi buna Tavi:)

  2. Tavi,tocmai de aceea am scris aici,sa afle cat mai multi cu ce se ocupa.Nici nu stiu cum de mi-a dat prin cap sa citesc publicatia din Timisoara.
    Un weekend linistit!
    Gabi.

  3. Gina says:

    Romanul s-a nascut poet’ cand nu gaseste rime, face haz de necaz, asa este , saracu’talentat si gata sa transforme esenta in aparenta.
    O seara buna!

  4. Romanului ii place sa dedice ode celor de la putere,in cazul acesta e o poezie inchinata unei femei frumoase,asa interpretez eu.
    O seara linistita!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s