Romania poate aduce Austria la faliment

Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment

Tari ca Romania sunt prea mandre de performantele lor economice si prea sigure ca acesta criza financiara le va ocoli si de aceea au intampinat cu reticenta si dezinteres planul Vienei pentru protejarea bancilor austriece, fapt ce poate cauza un dezastru, scrie presa din Austria.

Dupa turneul de saptamana trecuta al ministrului austriac de finante Josef Pröll prin Romania, Croatia, Bulgaria si Ucraina, presa din Austria comenteaza in ample materiale ca masurile promovate de oficialul de la Viena pentru ajutorarea bancilor austrice (Bank Austria, Raiffeisen Bank si Erste Bank – n.r.) au fost intampinate cu suspiciune, retinere si dezinteres, intrucat aceste tari sunt prea mandre de performantele lor economice si prea sigure ca aceasta criza financiara nu le va afecta economiile, scrie NewsIn.


2 Responses to Romania poate aduce Austria la faliment

  1. octavpelin says:

    Gabi,de ce sa nu moara si capra vecinului aceasta-i politica dusa de cabinetul Boc la ora actuala,toate cele bune Tavi:)

  2. Nu stiu daca are dreptate sau nu ministrul austriac,inclin sa cred ca are.Daca au investit in Romania sau au facut banci,n-au decat sa se ocupe de investitiile lor.
    La fel e si in cazul tiganilor nostri plecati prin UE…guvernantii spun ca e treaba tarilor din UE unde s-au oprit sa aiba grija de ei,in loc sa gaseasca solutii pentru probleme lor (si a noastre).S-au spalat pe maini,ei nu mai au nici o treaba,nu mai e problema lor. 😦
    O saptamana mai buna,Tavi.
    Gabi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s