Cum voteaza parlamentarii amendamentele

Parlamentarii voteaza amendamentele cum vor ei.Cele pentru biserici sunt votate fara exceptie,iar celelalte dupa bunul lor plac,mai exact le resping pe cele mai multe din partea parlamentarilor opozitiei.

https://i2.wp.com/www.fotosearch.com/bthumb/CSP/CSP011/k0112244.jpg

E obositor si plictisitor pentru ei asa ca e nevoie din cand in cand de putina joaca.Asta n-ar fi rau,se zice ca in noi e un locsor in care am ramas copii.Acuma depinde si de-a ce ne jucam.

Parlamentarii se plictisesc de minune la şedinţa de plen de miercuri pentru aprobarea bugetului. Amendamentele PNL-UDMR sunt respinse pe bandă rulantă de senatorii şi deputaţii coaliţiei PSD-PDL, iar pentru a sparge monotonia, opoziţia se ţine de glume.

Astfel, pentru a testa vigilenţa puterii, deputatul maghiar Mate Andras Levente a susţinut de la tribuna Parlamentului un amendament care avea ca indici de poziţionare în proiectul de buget numărul de telefon al preşedintelui de şedinţă, democrat-liberalul Ioan Oltean – amendamentul de la poziţia bugetară 0722, anexa 3/03, poziţia amendamentului în anexă 467.

Cererea a fost supusă la vot şi a fost respinsă. Numai că spre surprinderea lui Ioan Oltean, Mate a cerut o nouă intervenţie pe procedură. „Nici nu ştiţi că tocmai v-aţi respins propriul dumneavoastră număr de telefon. Vă mulţumesc pentru operativitatea cu care conduceţi şedinţa”, i-a spus Mate lui Oltean, pe un ton ironic.

cotidianul.ro

2 Responses to Cum voteaza parlamentarii amendamentele

  1. octavpelin says:

    Gabi,seriozitatea parlamentarilor romani care papa banii contribuabilului roman,o zi buna Tavi 🙂

  2. Am mai auzit si altele despre ei te crucesti de ce fel de oameni ne conduc.ce zici de don Costel/Dar de noul sef de la Loterie?
    Cica Boc habar n-avea care e treaba cu don Costel,asta le-a raspuns reporterilor.
    O noapte linistita!
    Gabi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s