Circul Globus-„D’ale Bibicilor lui Caragiale”

dalebibicilor

Mergeti la circ!

Circ & Variete Globus revine in atentia publicului cu un spectacol plin de umor intitulat „D’ale Bibicilor lui Caragiale”. Bibicii lui Caragiale, fireste, bibici contemporani, care, asemeni noua, nu stiu sa voteze corect dar pot sa faca oricand haz de necaz. Un spectacol uimitor ce imbina arta teatrului cu arta celor mai grele acrobatii sustinute de membrii trupelor circului bucurestean. Beneficiind de aportul unor actori talentati, regia si scenariul concepute de directoarea Brandusa Novac combina momente din cele mai cunoscute piese caragialiene – „O scrisoare pierduta”, „D’ale carnavalului”, „O noapte furtunoasa”.

circulglobus.ro

3 Responses to Circul Globus-„D’ale Bibicilor lui Caragiale”

  1. octavpelin says:

    Gabi,Brandusa Novac face treaba minunata la Circul Globus,o saptamana frumoasa Tavi 🙂

  2. Imi place foarte mult de Brandusa Novac.Am vazut-o si auzit-o de cateva ori la emisiunea mea preferata,Trezirea la apel si am inteles ca circul e cu totul altceva decat ce stiam .
    Nu cred ca voi vedea vreodata un spectacol de circ la Globus,dar sunt multumita sa citesc si sa vad pozele. 🙂

  3. anca maria says:

    Spectacolul a inceput intr-un ritm atat de lent si desuet incat cu greu m-am abtinut sa nu ies din sala, sperand la ceva mai bun ulterior. Atletii si dansatoarele se miscau fiecare in ritmul lor unii reusind cu greu sa-si ridice piciorele in schemele pe care le presupunea numarul. In momentul in care avea loc ceva interesant la trapez, atentia iti era distrasa de baletul desuet care avea loc jos pe scena si de franghiile decorate cu floricele. Numerele cu animale au fost reusite insa din nou actiunea se petrecea pe mai multe planuri fara sa lase doar un singur animal sa fie vedeta scenei. Prea multe insertii de teatru pentru un spectacol de circ, prea putine numere spectaculoase.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s