Stelele Moscovei pe gheata!

stelele-moscovei-pe-gheata33

https://i0.wp.com/www.ice-theatre.com/images/m1.gif


STELELE MOSCOVEI PE GHEATA.

Centrul International Antidrog si Pentru Drepturile Omului, (CIADO) in colaborare cu Asociatia Culturala „DRACULA”, Cetrul Cultural European al Sectorului 6 Bucuresti si Asociatia Culturala Teocta, avand ca partener Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor (ANCCSR), au placerea sa va prezinte turneul national cu spectacolul patinatorilor rusi, campioni europeni, olimpici si mondiali, STELELE MOSCOVEI PE GHEATA.

Turneul incepe in data de 27 Februarie la Miercurea Ciuc, pe patinoarul acoperit ‘Vakar Lajos’.

Pe 1 Martie, spectacolul “Stelele Moscovei pe Gheata” ajunge la Bucuresti, reprezentatia va avea loc pe gheata patinoarului “Mihai Flamaropol”, din cadrul complexului sportiv “Lia Manoliu”. Patinatorii rusi ajung la Galati pe data de 2 Martie, iar pe 3 Martie, Braila este ultima locatie a turneului.

Spectacolul prezentat de campionii rusi are doua parti. In prima parte vom urmarii o transpunere pe gheata, foarte reusita, a baletului “Lacul Lebdelor”, iar in partea a doua patinatorii rusi ne vor demonstra valoarea lor intr-o spectaculoasa “Gala a Campionilor”.

Pe gheata vor evolua 33 de patinatori.

Turneul Stelele Moscovei pe Gheata face parte din proiectul national de multiculturalitate si multilingvism, „ARTA CONTRA DROG 2009”, initiat de CIADO in colaborare cu Asociatia Culturala DRACULA, sub titulatura care se va desfasura sub patronajul direct al Organizatiei EURAD (Europe Against Drugs).

Biletele pentru spectacolul din Bucuresti au fost puse in vanzare si au urmatoarele preturi:

* Cat. I 150 Lei
* Cat. II 100 Lei
* Cat. III 70 Lei
comunicatedepresa.ro

7 Responses to Stelele Moscovei pe gheata!

 1. shanti says:

  Cred ca va fi un spectacol plin de feerie! Rusii nu pot fi depasiti la patinaj. Il au in sange. Asa cum negrii au muzica in gena :))) Superbe pozele.

 2. Rusii au si cea mai buna scoala de balet clasic.Ce balerina n-a visat sa invete arta dansului cu profesori de la Scoala ruseasca de balet?
  Am si scris ceva despre spectacolele de balet clasic,am sa caut articolul .
  baletul pe gheata e ceva deosebit.Pe vremuri,adica inainte de `89,concursurile de patinaj artistic faceau parte dintre putinele momente cand ne placea sa ne uitam la televizor.
  Sa intri si pe site-ul lor…vei vedea o multime de poze minunate cu artistii.

 3. -X- says:

  Cind eram mica ma uitam la programele de la programul de televiziune Moscova 2 … ce spectacole de patinaj artistic am vazut acolo!
  Combinatii de patinaj, dans modern, balet si acrobatie … ceva ce numai rusii sunt in stare sa execute :).

 4. octavpelin says:

  Gabi,ce inseamna sufletul slav,aceasta trupa de dansasatori pe ghiata sunt crema scolii clasice rusesti de balet pe ghiata ,o sa fie un spectacol superb si pozele sunt super,o seara buna ! Tavi 🙂

 5. Nu am vazut programe rusesti la televizor,dar intotdeauna mi-a placut baletul clasic,iar patinajul artistic e tot un fel de balet.
  Stiu ca rusii castigau cele mai multe medalii la patinaj artistic.Nu am mai vazut de multa vreme spectacole de patinaj,nici concursuri.
  Un video cu patinaj artistic.

 6. Daca te uiti pe site-ul lor vei vedea o multime de poze cu ei si spectacolele lor.Am cautat un video cu ei si n-am gasit.Trbuie sa fie,dar acum n-am timp sa caut.
  Rusii sunt cei mai buni balerini.Am vazut mai demult la Romania Cultural un documentar despre scoala rusa de balet si companiile de balet.Povesteau fostele profesoare,acum doamne in varsta,dar unele dansau inca.

 7. Pingback: Spectacolul “Stelele Moscovei pe gheata” « Supravietuitor's Blog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s