Alina Mungiu-Pippidi pune partidul să aleagă pentru europarlamentare : ori candidatura sa, ori a Elenei Băsescu.

Se putea sa nu bag putina politica?Chiar daca e dimineata de luni,9 martie (Ziua barbatului i se mai spune zilei Sfintii 40 de Mucenici),chiar daca am o problema de rezolvat si trebuie sa plec inainte de ora 9,stirea pe care am citit-o e prea importanta ca sa nu o preiau si s-o postez aici.E o stire legata de alegerile europarlamentare,de Alina Mungiu-Pippidi,ElenaBasescu si alte personaje politice si din jurnalism.
Pe doamna Alina Mungiu Pipiddi o simpatizez si apreciez foarte mult,in plus,fratele dansei e Cristian Mungiu..Cum sa ratez o astfel de stire?
Înainte de a intra pe lista pentru europarlamentare a PDL, Alina Mungiu-Pippidi pune partidul să aleagă: ori candidatura sa, ori a Elenei Băsescu. Într-o scrisoare trimisă vineri conducerii PDL, Alina Mungiu enumeră criteriile pe care aşteaptă ca democrat-liberalii să le ia în considerare în selectarea candi daţilor pentru Parlamentul European (PE). Punctul fierbinte este al patrulea din cele şase: „să nu fi profitat sau să profite de pe urma poziţiei publice a lor sau a unui membru al familiei lor”. Un alt nou-intrat pe lista PDL, Tra ian Ungureanu, o apără însă pe fiica preşedintelui: „Elena Băse scu nu poartă caltaboşi în geantă”.
Eliminarea candidaţilor-profitori este una dintre condiţiile puse de Mungiu PDL-ului.
În varianta pusă pe masa PDL de Alina Mungiu, candidaţii trebuie: „1. Să nu fi colaborat cu fosta Securitate; 2. Să nu deţină averi neconcordante cu sursele oficiale de venit; 3. Să nu fi suferit condamnări penale sau să nu fie sub urmărire penală ori trimişi în judecată actualmente; 4. Să nu fi profitat sau să profite de pe urma poziţiei publice a lor sau a unui membru al familiei lor; 5. Să nu fi schimbat mai mult de două partide politice în cariera lor; 6. Să nu se fi ilustrat prin comportament inadecvat în spaţiul public”.
Criteriile Alinei Mungiu-Pippidi nu au impresionat-o însă pe me zina preşedintelui. „Nu doresc să intru în polemică cu doamna Alina Mungiu-Pippidi. Nu mă interesează”, s-a grăbit Elena Băsescu să pună punct conversaţiei despre listă şi exigenţe. Nici precizarea că subiectul o priveşte direct nu a părut să-i şteargă fiicei pre şe dintelui din impasibilitate. „Nu mă interesează”, a reiterat ea, închizând apoi telefonul.
ELENA BĂSESCU: Nu polemizez cu doamna Mungiu. Nu mă interesează

Nu am nimic cu Elena Basescu,e inca un copil dupa mine si tocmai de aceea nu cred ca e  pregatita pentru Parlamentul European.Mai are multe de invatat.

Preşedintele despre candidatura fiicei sale: De ce-mi cereţi să mă bag în viaţa fetii, dragilor?

4 Responses to Alina Mungiu-Pippidi pune partidul să aleagă pentru europarlamentare : ori candidatura sa, ori a Elenei Băsescu.

 1. octavpelin says:

  Gabi,joc de glezne alui Alina Mungiu Pippidi o sa candideze alaturi de Elena Basescu, o zi frumoasa! Tavi 🙂

 2. Tavi,parca nu-mi vine a crede.Am ascultat-o pe doamna Alina Mungiu-Pipiddi de cateva ori si am citit cateva articole scrise de ea in Romania Libera.Imi place si nu cred ca se joaca.
  O zi frumoasa,mai ales ca azi e Ziua barbatului! 🙂
  La multi ani de Ziua barbatului!
  P.S.Nu stiu ce are wordpress-ul sau calculatorul.De-abia reusesc sa trimit mesajele.Imi apare nu stiu ce eroare si ca trebuie sa refresh page.
  va trebui sa inchid calculatorul si sa revin mai tarziu.
  Gabi.

 3. giulia says:

  cine e Alina Mungiu Pipiddi?? elena basescu stiu.. ” fata mea e top model..-se ia lumea dupa el” dar doamna asta care ii sufla in ciorba top-modelei cu ce se ocupa? e societatea civila? ce mama masii cauta in politica? parca una cu alta se excludeau.parca trebuia sa stea pe margine si sa ia atitudine.. dar avantajele sunt prea mari. trebuie sa manance si gura noastra ceva…

 4. Daca citesti mai atenta,vei vedea ca Alina Mungiu Pippidi e si ea pedelista.Cred ca acesta e un motiv pentru care a fost propusa sa candideze la europarlamentare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s