Spectacol de excepţie pentru salvarea lui Darius

Cunoscutul folkist Mircea Vintilă a cântat sâmbătă, la Orăştie, într-un spectacol de excepţie organizat pentru Darius, băieţelul de un an bolnav de cancer.
“Bun venit, deşi… Darius nu e aici. Nici părinţii lui. Povestea e tristă … şi o ştim cu toţii. Darius e la Cluj. În spital. Îl ţin îngerii de mânuţă, să-i aline suferinţa. Dar şi el e ca un înger. De-abia a început să gângurească vieţii. Şi probabil crede că lumea e albă ca şi halatele albe pe care le vede zilnic, furându-i cerul şi zvonurile colorate ale primăverii”. Acestea au fost cuvintele cu care a deschis spectacolul Silvia Beldiman, director adjunct al Colegiul “Aurel Vlaicu” din Orăştie, cea care a prezentat evenimentul dedicat lui Darius Andrei Nicola.Un film emoţionant despre Darius şi despre drama pe care o trăieşte, film realizat de echipa Radio Color Orăştie, a deschis evenimentul caritabil de la Orăştie şi le-a făcut tuturor celor prezenţi cunoscută povestea copilului. După ce a apărut pe cele mai mari scene ale lumii şi a făcut faimă oraşului şi judeţului în marile capitale ale Europei, corul “Vlăstarele Orăştiei”, dirijat de profesorul Petru Androne Eli, a cântat sâmbătă pentru Darius. Au urmat apoi pe scena Casei de Cultură din municipiu trupa de dans modern a Consiliului Local al Copiilor şi Tinerilor din Orăştie. Denisa, Raluca, Cosmina, Roxana, Cipri şi Nicu au încântat publicul cu talentul lor pe care l-au pus, de această dată, în slujba lui Darius. Din darul artistic al Orăştiei pentru această cauză nobilă nu putea lipsi recitalul Alexandrei Albu, una din cele mai talentate voci pe care le-a dat această zonă.
După tinerii artişti orăştieni, a venit rândul pe scenă al unui nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare în muzica românească. Unul din cei mai iubiţi cântăreţi din ţară, un susţinător implicat al cauzelor umanitare, folkistul Mircea Vintilă a ridicat sala în picioare şi a făcut, de la primele sunete ale chitarei sale, să facă din public o singură voce în acord deplin cu a sa.
“Îi felicit mult pe cei care au organizat acest spectacol şi sper ca eforturile noastre, ale tuturor celor care au participat la el, să-i aducă micuţului Darius ani mulţi de acum încolo”.
“A fost un spectacol atât de bine închegat încât s-ar putea face adevărate turnee cu el. A avut un început şi un sfârşit şi a reuşit să se rupă de spectacolele tradiţionale”,Mircea Vintilă.
Cum puteţi ajuta.5.500 de euro costă cele trei analize pe care Darius trebuie să le facă la Paris. Tatăl lui Darius, Alin Nicola, a deschis două conturi la Banca San Paolo. Cei care vor să facă donaţii în lei au la dispoziţie contul RO74WBAN2511000061800181. Donaţiile în euro se pot depune în contul RO54WBAN2511022061800181. Totodată, puteţi dona şi la sediul Radio Color din Orăştie.

hunedoreanul.ro

Alexandru mai are nevoie de ajutorul nostru

Gemenii Alexandru si Laurentiu au nevoie de ajutorul nostru

Luca Ştefan Lixandru. Nu s-a jucat decât o vară

Doi copii deosebiti au nevoie de tatal lor

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s