Laurenţiu mai are la dispoziţie 20 de zile ca să strângă 14.564 de euro.

Update:O manuta pentru Teodora.

Într-un cartier din Bucureştiul mai sărăntoc, în sectorul 5 mai precis, într-un apartament de 3 camere în care locuiesc 10 persoane, într-un dormitor cu paturi suprapuse în care locuiesc 2 soţi şi cei 2 copii ai lor, un bărbat de doar 37 de ani, capul familiei lui, îşi numără zilele.
Un bărbat de doar 37 de ani, Laurenţiu Constantin Moise, fost sportiv de performanţă, căsătorit, tată a doi copii, a ajuns astăzi, 12 martie 2009, la ziua cu numărul 20 din câte i-au mai rămas de trăit, cât de cât, “bine”. Mâine îi vor mai rămâne 19, poimâine 18… O moarte în direct, cum ar veni. Şi nu pentru că nu ar exista soluţii de salvare pentru el. Pentru simplul motiv că nu are bani. S-a „procopsit” cu un cancer, totul a plecat de la o lovitură în piept. A fost operat. În timp ce medicii români i-au dat doar o lună de trăit, cei austrieci i-au oferit viaţa. Doar că pe bani.

Banii sau viaţa. O moarte în direct. Peste 20 de zile ajunge la metastază.
Laurenţiu Moise moare în direct. Pe site-ul lui i se numără zilele. Astăzi, 12 martie 2009, Laurenţiu mai are la dispoziţie 20 de zile ca să strângă 14.564 de euro. Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

BANCPOST – Sucursala Coşbuc

RON: RO 03 BPOS 81006924715 RON 01

EURO: RO 35 BPOS 81006924715 EUR 01

Cod SWIFT: BPOSROBU

Titular: Moise Laurenţiu Constantin

Telefon: 0724 658 486

Pe site-ul lui Laurenţiu puteţi vedea fotografii cu el şi familia lui, documente medicale şi de identitate. Are un cont PayPal şi date de contact, precum şi lista donatorilor şi suma strânsă, la zi.

http://www.laurentiu-moise.ro

Povestea trista a lui Laurentiu o cititi in Isabellelorelai`s Blog.

Reclame

2 Responses to Laurenţiu mai are la dispoziţie 20 de zile ca să strângă 14.564 de euro.

  1. Pingback: Omul care îşi numără ultimele zile ale vieţii. Laurenţiu Moise « Isabellelorelai’s Weblog

  2. fane says:

    moise am auzit ca iti este rau si nu este de bine mereu ma gindeam la piticii tai sunt atit de ocupa cu famili pe care o am acuma si muncesc mult tot pentru copii si ma gindesc la dumneze dece sa se intimple asa dar este voia lui sa nuti fie frica iar pe mine sa ma ierti cu ce tiam gresit am fost de multe ori la biserica pentru a ma ruga sa ma tina dumnezeu sanatos si mam rugat si pentru tine sati dea o putere sati revii sa potii ati revedea visul implinit lili sa fi tare doamne ajuta cu multa stima si respect fane guradebaba

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s