Doua noi miracole i-au fost atribuite Papei Ioan Paul al II-lea

In 2 aprilie s-au comemorat patru ani de la plecarea dintre noi a Papei Ioan Paul al II-lea,un om,dar si un sfant.Imi amintesc de vizita lui in Romania :”În zilele de 7, 8 şi 9 mai 1999 s-a aflat în România, unde a avut contacte cu personalităţile locale ale Bisericii Ortodoxe. La Liturghia Pontificală celebrată în Catedrala Sf. Iosif din Bucureşti l-a îmbrăţişat pe cardinalul Alexandru Todea, aflat în scaunul cu rotile. În octombrie 2002 a avut loc calda primire la Vatican a Prea Fericitului Părinte Patriarh Teoctist.”

Imi amintesc ca am simtit atunci Dumnezeirea,eu,un om mai putin credincios si nici macar catolica.De aceea cred ca Ioan Paul al II-lea face miracole,cred ca el ii ajuta pe toti care-i care-i cer ajutorul.Doua noi miracole i-au fost atribuite Papei Ioan Paul al II-lea.Mărturii legate de două noi miracole atribuite Papei Ioan Paul al II-lea au fost făcute publice, zilele trecute, în preajma celei de-a patra comemorări a decesului fostului Suveran Pontif, mărturiile putând fi folosite în procesul de beatificare a acestuia, potrivit agenţiei Ansa, informează NewsIn.

„Un băiat polonez de nouă ani, din Gdansk, bolnav de cancer la rinichi, care se putea deplasa numai cu ajutorul unui scaun rulant, a fost în vizită la mormântul lui Ioan Paul al II-lea . Acolo s-a rugat, iar când a ieşit din biserică, le-a spus părinţilor că poate merge şi s-a ridicat din scaunul cu rotile”.

Cealaltă mărturie este a unui preot dintr-un spital din Cleveland, SUA, care a relatat, pentru canalul de televiziune ABC, cazul unui tânăr de 26 de ani. Acesta fusese rănit grav la cap în timpul unui jaf şi a supravieţuit după ce a primit rozariu sfinţit de Papa Ioan Paul al II-lea.

Sa ne rugam si noi pentru cei bolnavi,sa ne rugam sa nu li se mai refuze bolnavilor dosarele pentru  tratament in strainatate;sa ne rugam si  pentru Dragoş Croitoru

„Noi am dat drumul tuturor cele şase cazuri pentru luna aprilie, inclusiv cel al copilului Dragoş Croitoru. Ministerul Sănătăţii a aprobat dosarul lui Dragoş şi am dat acceptul şi pentru bani. Programul de tratament în străinătate este în parteneriat cu Ministerul Muncii şi este posibil ca de acolo să vină toate problemele”, au explicat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

„Nu putem să stabilim o dată concretă a transplantului, pentru că nu avem încă o confirmare că vom primi banii necesari. Doamna Niculescu Mădălina, de la Ministerul Sănătăţii, care s-a ocupat de dosarul fiului meu mi-a confirmat abia în această dimineaţă că refuzul vine de la Ministerul Muncii, dar spune că nu ştie motivul refuzului”.

Reprezentanţii Ministerului Muncii au precizat că dosarele nu au fost aprobate din cauza lipsei de fonduri.

Sursa:Rol.ro

4 Responses to Doua noi miracole i-au fost atribuite Papei Ioan Paul al II-lea

 1. octavpelin says:

  Gabi,si acum imi lipseste PAPA IOAN PAUL al II-lea,avea in el harul dumnezeiesc si este iubit si acum de intreaga crestinatate,Dumnezeu sa-l fericeasca! 😦

 2. CELLA says:

  pentru mine este un sfînt iar noi nu ştiu dacă suntem conştienţi că i-am fost contemporani … contemporani cu MINUNEA
  Gabi, nici nu contează în acest caz dacă eşti credincios ori dacă aparţii unui cult ori altul
  Ioan Paul este o lumină, am avut-o ani buni dar o avem şi-acum dacă am ştiut să o păstrăm în noi, să fim conştienţi că doar de noi depinde
  eu îmi trăiesc zilele cu vorba pe care de la el am auzit-o „non abbiate paura/nu vă fie teamă” 😆
  am sperat să-l văd, ştiam că prezenţa lui te încarcă cu o energie specială
  gîndul la el, documentarele care şi azi „se mai dau” destul de frecvent îmi produc o reală stare de bine
  visul meu este să ajung la Vatican şi să mă reculeg la mormîntul său … sper mult ca măcar atîta să pot în viaţa asta … şi să ajung la Ierusalim

 3. Tavi,multora dintre noi ne lipseste,mai ales daca l-am vazut atunci cand a venit in Romania.
  Eu chiar cred ca face minuni.Si despre Maica Tereza cred la fel,mai bine spus,simt minunile pe care le fac.
  O duminica frumoasa!
  Gabi.

 4. CELLA,pana nu l-am vazut (la televizor) cand a vizitat Romania,nu cred ca am constientizat ca e un sfant.Doar atunci am simtit ca e mai mult decat un om,un papa.Nu uit acele zile ,nu uit nici ultimele lui zile de viata cand mii de oameni se rugau pentru el.
  I-am cerut ajutorul si lui si Maicii Tereza si le-am simtit mangaierea.
  Nu cred ca voi ajunge vreodata la Vatican sau Ierusalim,dar ar trebui sa ma rog putin mai des si sa nu uit sa multumesc.
  Cred ca voi cauta sa aflu despre minunile,miracolele facute de el .
  Iti doresc sa ajungi la Vatican si la Ierusalim…sunt sigura ca vei vizita acele locuri sfinte.
  Duminica minunata!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s