“Un minut in fotoliul rulant” si Lantul Solidaritatii.Asociatia IHTIS

Mihaela Mihaescu de la Asociatia IHTIS anunta un nou eveniment in 9 MAI 2009/orele 11-13/Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Ghe. Sincai) – “Un minut in fotoliul rulant” – o actiune inedita initiata de membrii Asociatiei IHTIS, ce se va finaliza prin formarea LANTULUI SOLIDARITATII si acordarea unui premiu (O BICICLETA). Pentru detalii eveniment accesati: http://asociatia-ihtis.ro. VA ASTEPTAM !

SUNT O CARTE VIE !

Asociatia A.R.T. Fusion organizeaza in saptamana 4-7 mai 2009 – la Centrul National al Dansului Bucuresti, Biblioteca Vie – Living Library in cadrul proiectului Have a Lemon-Taste Diversity!

Have a Lemon! Taste diversity! este un proiect artistic care isi propune sa exprime diversitatea prin sunete, muzica, sculpturi sonore, performance-uri auditive, una din partile expozitiei fiind si “Living Library” sau BIBILIOTECA VIE.

In perioada 4-7 Mai, intre orele 17 – 21 voi fi si eu “o carte vie”, in cadrul acestui eveniment inedit. “O carte vie” al carei subiect vrea sa transmita cititorilor sai urmatoarele: “Sunt un om fericit pentru ca intr-o societate ce nu a fost si nu este inca pregatita sa ma accepte ca om, din pricina fotoliului rulant cu care ma deplasez, mi-am implinit visele, mi-am pastrat demnitatea, imi ajut semenii… Imi place sa fiu voluntar in activitati ce implica: responsabilitate, altruism, vointa, optimism, abilitate, caldura afectiva, colaborare, respect si sustinere reciproca. Ma straduiesc sa aprind acea scanteie care sa-i apropie pe oameni unii de altii. Am convingerea ca impreuna, persoane cu si fara dizabilitati, putem sa punem inceput bun vremurilor ce vor veni, ca sa traim in armonie vremelnica noastra viata.

VA ASTEPTAM !
Mihaela Mihaescu

3 Responses to “Un minut in fotoliul rulant” si Lantul Solidaritatii.Asociatia IHTIS

  1. octavpelin says:

    Gabi,multumesc pentru aceasta stire,o seara placuta! 🙂

  2. Tavi,mi-a scris Mihaela un comentariu,asa am aflat despre eveniment.Sper sa se adune cat mai multi oameni acolo.
    O duminica cu soare!

  3. Tavi,nici eu nu cred ca era nevoie de un imn al Turismului,dar compozitorul de ce e criticat …asta nu inteleg.Mie-mi place melodia ca multe alte melodii de-ale lui Marius Moga,imi plac multe alte melodii ale compozitorilor,trupelor din Romania.Imi pare rau cand citesc atatea comentarii rautacioase,pline de ura impotriva compozitorului.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s