„Confesiuni despre viata si arta”, cu Radu Beligan

Sub semnatura maestrului Radu Beligan, editia limitata (900 exemplare) a manuscrisului “Note de Insomniac” a fost lansat la finele anului trecut, in cadrul Festivalul Artelor Bucuresti, in prezenta unui public masiv, entuziast si plin de admiratie, ce a beneficiat de un spectacol inedit intitulat “Confesiuni Despre Arta si Viata”.

Destainuirile omului teatral al generatiilor noastre, Radu Beligan, au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara, odata cu turneul national pe care l-a sustinut in tot acest timp cu sprijinul domnului Pepino Popescu, presedinte al Asociatiei pentru Viitorul European al Romaniei. Salile de spectacol s-au dovedit a fi neincapatoare pentru auditoriu, venit sa asculte cele mai frumoase povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.

Din dorinta de a satisface cererea publicului, spectacolul – confesiune al maestrului Radu Beligan, va fi reluat la Sala Mica a Palatului ( Sala Auditorium), pe 4 iunie incepand cu orele 19:00.

Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a volumului „Note de insomniac” (tiparit in 900 exemplare), insotit de autograful original al autorului. Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri.

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 80 RON, de la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, sau online prin http://www.vreaubilet.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro.

stiri.rol.ro

7 Responses to „Confesiuni despre viata si arta”, cu Radu Beligan

 1. octavpelin says:

  UTIMUL MONSTRU SACRU AL ECRANULUI si TEATRULUI ROMANESC! LA MULTI ANI!
  FELICITARI GABI.

 2. Tavi,multumesc.Sa-i pomenim pe acesti oameni deosebiti cat sunt in viata!
  O zi frumoasa,am auzit ca vine caldura mare.

 3. daurel says:

  I-am vazut fiica din Australia la emisiunea d-nei Voda; Mare lucru sa fii educat si instruit in jurul unor personalitati…Traditia culturala merge mai departe!

 4. Am vazut-o si eu emisiunea,de fapt reluarea emisiunii acum vreo doua zile.Am fost placut impresionata de tot ce am vazut si auzit.
  Recunosc,nu stiam aproape nimic despre familia marelui nostru actor si ma bucur ca am avut ocazia sa aflu mai multe si despre om,nu numai actorul Radu Beligan.

 5. Nu am putut ramne indiferenta emisiunii si am redat cuvintele Maestrului referitoare la tinerete, respectiv batranete. Impresionant om, impresionanta viziune!

 6. N-am vazut emisiunea,doar am citit articolul acesta.Cred ca n-ar strica astfel de emisiuni sau interviuri ca sa-i cunoastem si altfel pe marii romani din toate domeniile,nu numai cultura.

 7. Pingback: Radu Beligan implineste azi 91 de ani.La multi ani! « Supravietuitor's Blog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s