Chestionar privind consumul de produse agroalimentare ecologice

ecomagazin.ro:Potentialul Romaniei de a produce alimente organice se ridica la nivelul potentialului Republicii Federale Germania (a doua producatoare a Europei). Cu toate acestea, el ramane neexploatat, datorita cererii mult prea reduse din partea populatiei. Asadar producatorii se simt nevoiti sa exporte materia prima tarilor din Vest, pentru prelucrare, iar pe rafturile magazinelor din Romania, produsele ajung la preturi supradimensionate. Dorim ca prin acest studiu sa identificam cat mai exact nivelul cererii pentru a putea face propuneri in vederea imbunatatirii situatiei actuale, dar in special pentru imbunatatirea calitatii vietii populatiei Romaniei, prin indrumarea acesteia catre un stil de viata mai sanatos. De aceea, avem rugamintea, sa acordati 5 minute de atentie in vederea completarii cat mai exacte a chestionarului. Va multumim pentru timpul acordat.

basket0018

Pentru completarea chestionarului va rugam sa mergeti la adresa:

http://www.surveypro.ro/Survey.aspx?id=aa443f1a-395b-49a7-b6fa-6765e6bf61e8

Ce sunt alimentele organice?Sunt preparate din ingrediente organice, pentru care se poate demonstra faptul ca au o origine organica (obtinute conform normelor „agriculturii organice”), ca nu s-au folosit substante chimice in cresterea lor, ca nu au stat in apropierea unor zone cultivate in modul clasic (folosind insecticide, ierbicide, pesticide chimice) si ca nu au avut contact cu produse realizate in sisteme clasice.

2 Responses to Chestionar privind consumul de produse agroalimentare ecologice

  1. octavpelin says:

    Gabi,eu sunt un fan al cruditatilor ,acum primavara organismul are nevoie de vitamine,o zi frumoasa! 🙂

  2. Tavi,imi plac si mie verdeturile.Cand apar primavara,le manac cu ochii si e normal sa fie asa dupa iarna.Ne cere organismul si ar fi indicat sa mancam cat mai multe.ma bucur ca am mai gasit spanac,ne place si salata verde,urzicile,ceapa verde si toate frunzulitele pe care le folosim la mancare.
    O seara linistita si racoroasa! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s