Bookfest 2009 (17-21 iunie)

Ediţia 2009 a celui mai mare Salon de Carte din Bucureşti şi-a  deschis porţile pentru iubitorii de carte, cititori şi expozanţi astazi,17 iunie 2009 (perioada 17-21 iunie), în cadrul Complexului Expoziţional Romexpo, în pavilioanele 13, 14, 15, 16 şi 17.

În cadrul expoziţiei de anul acesta, cărţile sălăşluiesc printre oameni, printre cei care le pun le simt, le scriu, le ridică şi transmit valoarea. Cea de-a patra ediţie a târgului celebrează cititorul, nobilul itinerar al traseului livresc ce-şi deschide privirea şi spiritul către o lume mai puţin virtuală, plină de frumuseţe şi încărcată de valori. Pentru că spiritul trăieşte liber adulmecând mirosul cărţilor, organizatorii aduc oamenii în faţa spectacolului cărţii: se vor decerna premiile Uniunii Scriitorilor – cel mai de preţ rang oferit de cartea românească. De asemenea, participanţilor li se va oferi ocazia să vadă imagini de la festivalul de film, TIFF proiectate pe scena Bookfest. Alături de cărţi, vizitatorii târgului se vor putea bucura şi de reprezentaţii live ale trupelor The Amsterdams, Byron, Grimus şi Alexandrina Hristov.

Bookfest îşi propune ca şi anul acesta să menţină trează bucuria cărților în viaţa cititorilor creându-le  plăcerea întâlnirii cu cei mai cunoscuţi scriitori, organizând dezbateri deschise pe teme de actualitate, aducând în atenţia lor cele mai recente apariţii, precum şi volumele cele mai apreciate.

Lansările de anul acesta vor să fie cel puţin la fel de interesante ca cele de anul trecut, fiecare editură pregătind momente speciale în care cititorul să aibă ocazia să îşi întâlnească autorul preferat şi să se bucure în același timp de cărţile abia ieşite de sub tipar.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul :http://www.bookfest.ro/

2 Responses to Bookfest 2009 (17-21 iunie)

  1. octavpelin says:

    Gabi,esti geniala,multumesc pentru postare,pacat ca nu suntem in Bucuresti,o seara placuta! 🙂

  2. Azi dimineata,la emisiunea Trezirea la apel (TVR1)am auzit mai multe despre Bookfest chiar de la invitatul emisiunii,un tanar,cred ca directorul acestui Salon de carte.
    Spunea ca acest festival nu se doreste a fi un fel de librarie de carti unde vin oamenii doar pentru cumparaturi la pret mai bun,ci se lanseaza multi tineri scriitori,mai sunt fel si fel de manifestari .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s