Iubiţi şi animalele fără stăpân!

Cat NapCAT_DOG4139_pic16827

Mai multe asociaţii şi federaţii pentru protecţia animalelor încearcă să atragă atenţia guvernanţilor.

Acestea vor picheta mâine, timp de trei ore, sediul parlamentului. Asociaţia „Cuţu, cuţu“, Asociaţia „Iubiţi maidanezii – Ute Langenkamp“, Asociaţia pentru protecţia animalelor „Robi“, Asociaţia „Ia-mă acasă“, Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară „Caleidoscop“, Asociaţia „Nu mai eşti singur“, Fundaţia „Doggie-Dog“, Asociaţia „Salvaţi Animalele“, Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor şi Federaţia Română pentru Protecţia şi Controlul Animalelor vor să urgenteze dezbaterea şi adoptarea proiectului legislativ de modificare a OUG nr. 155/2001 privind animalele fără stăpân. Această formă de protest este îndreptată împotriva indolenţei politicienilor, care de doi ani amână adoptarea unei noi legi, fiindcă un asemenea proiect de lege pentru gestionarea animalelor comunitare, elaborat de specialişti în domeniu şi adoptat în unanimitate de Senat, zace din decembrie 2007 în Camera Deputaţilor, la Comisia de Administraţie Publică.

Politicienii motivează că au de fiecare dată alte urgenţe. Proiectul legislativ soluţionează civilizat cele mai importante probleme legate de animalele străzii şi prevede construirea de adăposturi concomitent cu sterilizarea, campanii de adopţii şi identificarea cailor, măgăruşilor, pisicilor şi câinilor. ecomagazin.ro

“STOP torturarii animalelor!”

6 Responses to Iubiţi şi animalele fără stăpân!

 1. octavpelin says:

  Gabi,iti trimit un link
  http://armagedon-basescu.tripod.com/
  o zi frumoasa 🙂

 2. Gina says:

  Ce frumoasa postare!
  De unde atata dragoste pentru animale, daca oamenii se sfashie intre ei, de cand lumea?
  O zi frumoasa!

 3. Tavi,am intrat pe site-ul ala si am citit ceva.Unele informatii de acolo le-am mai auzit.Nu stiu ce sa zic…la noi orice e posibil si eu nu ma iau dupa acest gen de informatii.Asta nu inseamna ca nu-mi amintesc de unele evenimente mai putin placute legate de presedintele nostru,inca de cand l-a inlocuit pe Petre Roman la conducerea PD.
  O zi minunata si tie!

 4. Gina,eu cred ca de aici se porneste in dragostea pentru semenii nostri.Incepem sa iubim animalele si vom invata sa iubim oamenii.Avem atatea de invatat de la ele;iubire,responsabilitate,fidelitate etc.
  O zi minunata si tie!

  O floare de la un catelus

 5. Wil says:

  Catre GINA, fetito daca ai avut o educatie sadica acasa, nu uita caci animalele nu sint vinovate caci sint pe strada ci oamenii le-au abandonat pe strada in timp ce oameni sint vinovati tot ptr situatia in care ei se maninca intre ei, deci pofta buna in familia ta daca sinteti asa de salbatici. Sa traiesti bine GINA. Ai critici ? txtgt@yahoo.de si astept mesajele tale.
  Pa

 6. Wil,nu crezi ca esti foarte nepoliticos?de ce te adresezi asa de urat, Ginei?habar n-ai ce mult iubeste animalele si chiar le ingijeste.
  N-ai inteles mesajul ei…si-a exprimat mahnirea ca lumea in care traim e asa cum e.Daca nu exista compasiune pentru oameni de ce ar fi pentru animale?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s