Crina „Coco” Popescu (14 ani),a atins cel mai înalt vârf al Africii, Kilimanjaro – Uhuru Peak (5.896 metri)

Felicitari Crinei pentru performanta pe care a realizat-o!Am vazut-o pe Crina „Coco” intro dimineata la emisiunea Trezirea la apel,inainte de a porni sa cucereasca muntele.Munceste foarte mult,se antreneaza zilnic si ii place ceea ce face.Felicitari inca o data!

Crina „Coco” Popescu, în vârstă de 14 ani, a atins cel mai înalt vârf al Africii, Kilimanjaro – Uhuru Peak (5.896 metri), devenind astfel cea mai tânără alpinistă din România care a realizat această performanţă.

Alpinista a excaladat muntele african în data de 7 iunie, iar la ora locală 10.45 a ajuns pe Uhuru Peak. Membrii expediţiei vor ajunge în ţară, joi, la ora 15.15, cu un avion ce va ateriza pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni.

Palmaresul Crinei „Coco” Popescu, anterior urcării pe Kilimanjaro, începând cu vârsta de 10 ani, implică ascensiunea vârfurilor: Dente del Gigante (4.014 metri) şi Mont Blanc (4.810 metri) în Alpi, Kalapatar (5.545 metri), în Nepal, Kazbek (5.047 metri), în Caucaz, Damavand (5.761 metri) şi Alam Kooh (4.850 metri), în Asia Mijlocie, Ojos del Salado (6.893 metri) şi Aconcagua (6.962 metri), în America de Sud, multe dintre acestea reprezentând premiere de vârstă. Crina „Coco” Popescu este membră a Clubului Sportiv Montan Altitudine din Râşnov şi este însoţită în toate expediţiile de tatăl şi antrenorul ei, Ovidiu Popescu.

Membrii expediţiei „Kilimanjaro 2009” organizată de către Clubul Sportiv Montan Altitudine sunt Crina „Coco” Popescu, Ovidiu Popescu şi doctorul Nicolae Scurtu.

Mai multe informatii aici.

4 Responses to Crina „Coco” Popescu (14 ani),a atins cel mai înalt vârf al Africii, Kilimanjaro – Uhuru Peak (5.896 metri)

  1. octavpelin says:

    Gabi,aceasta fetita este un adevarat fenomen,noi ROMANII trebuie sa ne MANDRIM cu CRINA-COCO-POPESCU,sarutmana ca ai postat aceasta tema,o seara placuta 🙂

  2. Tavi,daca n-as fi vazut-o in acea dimineata,poate ca nu as fi remarcat stirea.E o fetita deosebita,curajoasa,ambitioasa!
    Noapte buna.

  3. robi93 says:

    Bravo Coco !!! Meriti felicitari pt ceea ce faci 🙂 Se vede ca-ti plac muntii, si muntii te plac pe tine 😀

  4. E de admirat Coco pentru cat munceste,pentru curajul si ambitia de a cuceri muntii!felicitari si sa auzim numai de bine!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s