Michael Jackson,ultima repetitie (23 iunie 2009)

Update:Apar tot mai multe povesti legate de moartea lui Michael Jackson,asta de acum intrece orice imaginatie:Un roman, platit sa moara in locul lui Michael?

Site-ul http://www.michaeljacksondeathhoax.com, care sustine faptul ca Regele Pop nu a decedat si ca, de fapt, moartea lui a fost o inscenare, a mai lansat o ipoteza naucitoare. Conform site-ului, in locul lui Michael a murit un roman, in varsta de 47 de ani, pe nume Dimitrie Draghicescu, iar megastarul se ascunde, de fapt, undeva in sud-estul SUA.

Despartirea de Michael Jackson! Vezi VIDEO!

Mâine,7 iulie, Realitatea TV va transmite un program special dedicat ceremoniilor în memoria lui Michael Jackson.

Fantoma lui Michael Jackson la Neverland – VEZI VIDEO.Fantoma lui Michael Jackson a putut fi văzută la Neverland în timpul unui reportaj din cadrul ediţiei speciale „Inside Neverland” de la CNN.

Chiar daca nu fac parte dintre fanii lui Michael Jackson (cum am mai spus-o in alta postare),vreau sa-mi spun parerea despre ultima inregistrare a megastarului.Am vazut inregistrarea la televizor si spun,cu toata sinceritatea ca rar mi-a fost dat sa vad un spectacol asa de impresionant.Nici nu gasesc cuvintele potrivite ca sa exprim ce am simtit vazand si ascultand cele doua minute din inregistrare.

Regret ca artistul nu a mai apucat sa-si realizeze visul de a reveni pe scena pentru a arata lumii ce inseamna  cu adevarat  un artist total: cantaret,dansator,compozitor,textier.

Exclusive video : This Is It Tour – Rehearsals & Auditions for the O2 Arena concerts (Michael Jackson & his dancers)

4 Responses to Michael Jackson,ultima repetitie (23 iunie 2009)

 1. i.o.flavius says:

  servus…
  ce soarta ciudata… si ce ciudat dispar lucruri si oameni care ne devenisera substantive comune… si cum ne dam seama ca trece timpul…
  toate cele bune

 2. Servus,Flavius si multumesc pentru vizita!
  Chiar regret ca a murit si-am inceput sa-i inteleg pe fanii lui,mai ales dupa ce am vazut aceasta ultima inregistrare.
  Noapte buna!

 3. octavpelin says:

  Gabi,chiar vorbeam cu un medic cum se duc marii cantareti din generatia noastra,sinugurul care rezista este Prince,care este manager,este regizor,compozitor,ceilalti mari cantareti,precum Luis Mariano,Selena,Elvis Presley,Joe Dassin,Michael Jackson,au fost sub tutela manegerilor lor,o zi frumoasa 🙂

 4. Tavi,noi nu ne inchipuim ce viata grea au aceste vedete.Stim doar ca au bani si succes si ne miram cand auzim cat sunt de nefericiti sau ca o iau pe alcool,droguri etc.
  O seara linistita!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s