„Transilvania Adventure Trophy”,Hunedoara

Iubitorii sporturilor dure pe patru roti cred ca le face placere sa afle ca ieri, la Pădurea Bejan a luat startul ediţia a 8-a a Raliului „Transilvania Adventure Trophy”, cel mai important eveniment off-road din Europa.
Mi-ar fi placut sa am poze de la startul acestui raliu ,insa cred ca e potrivita si poza gasita de mine pe net.

Adevăratul raliu se va desfăşura însă pe trasee din Munţii Apuseni, Munţii Poiana Ruscă şi Munţii Metaliferi. “Dotaţi” cu absolut toate obstacolele pe care natura le-a inventat, munţii din judeţul Hunedoara sunt decorul perfect şi pentru a 8-a ediţie a „Transilvania Adventure Trophy” (TAT). „Graţie decorului natural perfect pentru astfel de curse am ajuns la un număr record de participanţi. Iar „Transilvania Adventure Trophy” a devenit cel mai important eveniment off-road din Europa”, a declarat Virgil Marin, organizatorii competiţiei. Vor fi în total cinci zile de concurs, iar în fiecare dintre acestea se va alerga pe o probă a cărei lungime variază între 60 şi 100 de kilometri. Cursele se vor desfăşura numai pe trasee off-road, cu coborâri în pantă foarte mare, traversări de râuri şi escaladări de prăpastii.

Sursa: Mesagerul hunedorean

Si inca ceva legat de acest raliu.Bucãtãria şi satele hunedorene sunt promovate off-road.Două mii de sarmale, supă de găină, berbec la proţap, fasole cu ciolan la cazan, plăcinte pădureneşti cu brânză, toate gătite pe o plită din cărămizi, reprezintă “oferta culinară” pregătită de organizatori pentru cele 120 de echipaje din Europa care vor participa la Raliul off-road Transilvania Adventure Trophy (TAT), început ieri în judeţul nostru.

Cred ca acest eveniment promoveaza turismul in Romania si judetul Hunedoara,in special, mai mult decat orice altceva.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s