Drama unor mame

Bianca Gabriela Velichea:„Mamă, nu te mai zbate… Că noi suntem prea săraci pentru aşa probleme mari. Şi când nu voi mai putea să merg, voi găsi eu o modalitate ca să nu vă mai chinui şi pe voi”. Bianca.

Bianca are o boală genetică care îi dă puţine şanse pentru o viaţă normală. Doar că este prea săracă pentru a o putea ţine în frâu, cât de cât, cu recuperare. Terapia fizică i-ar asigura o viaţă mai bună.

Daca puteti ajuta:
Raiffeisen Bank – Sucursala Valu lui Traian
RON: RO 70 RZBR 0000 0600 1100 8342
Titular: Velichea Maria
Domiciliu: Comuna Valu lui Traian, str. Credinţei nr. 9, jud. Constanţa, cod 907300. Telefon Velichea Maria: 0727 275 667, 0241 230 317. Bianca: 0724 699 198, E-mail: creatza-lui01@yahoo.com
Site-ul Biancăi, creat cu ajutorul Consiliului Local Valu lui Traian:
http://www.savebianca.roO cheama Rebeca si nu a implinit nici macar 30 de ani.Locuieste in comuna Darmanesti.E singura care munceste din familie.Tatal este acum somer si are grija de micuti.O mama a carei inima sangereaza neincetat,ca o rana vesnica. Rebeca are doi copii,de 10,respectiv 12 ani.Baiat si fata.
Din nefericire,amandoi au avut sechele de la nastere,cu unul dintre diagnostice foarte grave:parapareza spastica.Nenorocirea tinerei mame dureaza inca din adolescenta acesteia.Cateva operatii efectuate in Romania nu au adus zambetul pe buzele ei.Nici linistea.Doar urgia care nu se mai termina odata.Copiii nu pot merge si nu pot sa rosteasca nici macar un cuvant.
Pe tanara mama nu o mai alina nici macar o vorba de bine.A suferit destul si continua sa priveasca incruntata si poate cu chipul impietrit catre un viitor tot mai sumbru.

Sursa:Melicovici ‘blog

Reclame

2 Responses to Drama unor mame

  1. Sa fiu bolnava? asta e pacatul meu ? sa fie crucea ce trebuie sa o port pe pamant? dar daca asa a fost sa fie Eu trebuie sa ma accept asa cum sunt pentru ca eu voi fi intodeauna .Dar cum ii pot face si pe ceilalti sa ma inteleaga? OARE CUM ?
    Pentru a salva o viata de copil nevinovat nu te consta nimic,doar cateva secunde:
    http://www.savebianca.ro

    Va multumesc din suflet aceiasi
    fata Velichea Bianca

  2. Multa sanatate,Bianca!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s