Scrisoarea primarului din Dăbuleni catre presedintele Băsescu

pen_imageAcum cateva zile intro conferinta de presa,presedintele nostru a facut din nou cateva remarci jignitoare la adresa unor oameni politici fara sa se gandeasca ca vorbele lui ar putea jigni si pe altii,chiar si pe noi care ne-am  saturat de scandalurile care se tin lant de cand cu biletelul ala.De aceea inteleg gestul primarului din Dăbuleni care i-a scris presedintelui:”Oamenii din Dăbuleni nu merită să fie făcuţi bostănari, pentru că ei sunt oameni cinstiţi şi muncitori care trudesc zi şi noapte ca să îşi poată câştiga existenţa. Cred că domnul Băsescu are mult mai multe lucruri de făcut pentru România. Noi nu l-am făcut cioban când a fost în Moldova. Noi am vrut să îl lăsăm să îşi facă treaba şi îl rog frumos să înţeleagă că Dăbuleniul nu merită să fie batjocorit”, a spus primarul Dăbuleniului, la emisiunea Fabrica, unde a precizat că nu l-a supărat punctual afirmaţia preşedintelui că Mircea Geoană este „şef peste bostănărie”.

Primarul Drăgoi a explicat că, din punctul său de vedere, termenul de „bostănar” este peiorativ, deoarece ” la noi nu se zice bostan, se zice lubeniţă de Dăbuleni şi pe mine m-a deranjat cuvântul bostănar”.

„Ne exprimăm o profundă dezamăgire faţă de cuvintele dumneavoastră jignitoare pe care ni le-aţi adresat. Vrem să vă aducem aminte că suntem cetăţeni ai acestei ţări în care trăiţi şi dumneavoastră şi că avem exact aceleaşi drepturi. Dumneavoastră nu aveţi nici un drept să ne jigniţi. Noi nu v-am jignit niciodată!”, i-a transmis primarul preşedintelui Traian Băsescu.

„Ce găsiţi rău în faptul că avem o ocupaţie din care ne ducem existenţa? Este rău faptul că noi cultivăm pepeni şi astfel ne asigurăm traiul? De când vă permiteţi dumneavoastră să etichetaţi cetăţenii acestei ţări? Nu ne este ruşine de faptul că noi cultivăm pepeni şi din asta ne câştigăm în mod cinstit existenţa”, a mai scris Nicolae Drăgoi.

sursa

4 Responses to Scrisoarea primarului din Dăbuleni catre presedintele Băsescu

 1. Vania says:

  Am fost indignat de altceva: domnul Băsescu a denumit lubeniţele prin „bostani”!
  Or, bostan e dovleacul, penenele e pepene, iar lubeniţa, fireşte, lubeniţă!

 2. octavpelin says:

  Gabi,are dreptate primarul din Dabuleni,oltenii nu o sa-l mai voteze pe Baselu.o sambata minunata 🙂

 3. E si normal ca oamenii sunt indignati.Bostanul nu e pepene niciodata.
  Bostanul poate insemna dovleac,ludaie sau cap sec.Cred ca la asta s-a referit presedintele cand a spus bostanarie.
  Lubenita e pepene verde,harbuz si e tare dulce si zemoasa.parca as manca si eu o felie! 🙂

 4. Tavi,bine-ar fi ca si altii sa deschida ochii si sa nu-l mai voteze.Imi placea si mie de el si aveam incredere,dar de la alegerile din 30 noiembrie parca face din ce in ce mai multe gafe si-si arata adevarata fata. 😦
  O sambata racoroasa!la noi incepe sa se innoreze.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s