Alegeri în Republica Moldova

Update:Romanian Global News: Trupe speciale ale Rusiei asigură fuga lui Voronin prin Transnistria

Serviciul de Informaţii Externe (SVR) al Rusiei a transmis în data de 23 iulie regimului separatist pro rus de la Tiraspol, însărcinarea de a organiza trecerea „în deplină siguranţă” pe teritoriul transnistrean a lui Vladimir Voronin şi a 18 demnitari ai regimului de la Chişinău, în cazul în care regimul comunist nu se va putea menţine la putere după 29 iulie, iar fuga pe cale aeriană ar fi compromisă, transmite Romanian Global News, citând surse de la Tiraspol.

Astăzi, 29 iulie 2009, se desfăşoară alegerile anticipate în Parlamentul Republicii Moldova, în care vor fi aleşi 101 deputaţi parlamentari.

Secţiile de votare sînt deschise între orele 7:00 şi 21:00.

La alegeri participă 8 concurenţi electorali — partide politice. Pentru a accede în Parlament, partidele politice trebuie să depăşească pragul minim de reprezentare de 5%. Alegerile vor fi declarate valabile dacă la ele vor participa mai mult de 33% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale.Alegeri în Republica Moldova

Basarabenii din Timisoara spera la o schimbare!Membrii organizatiei Basarabenilor din Timisoara merg la Ambasada de la Bucuresti pentru a-i sustine pe compatriotii de peste Prut.

2 Responses to Alegeri în Republica Moldova

  1. octavpelin says:

    Gabi,a inceput deja fraudarea alegerilor ,inca de la prima ora ,mai ales la Dubasari,o zi placuta 🙂

  2. Tavi,nu m-am uitat la televizor de dimineata,am fost plecata si acum am ceva de lucru.Nu ma mira ca sunt fraude la ei.Mai mult,unii sunt amenintati sa nu-i voteze cumva pe liberali. 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s