Concluziile misiunii FMI.Romania, in recesiune severa.

Update:Ce spun economistii romani despre concluziile misiunii FMI.Prima misiune a reprezentantilor FMI in tara noastra s-a finalizat cu rostirea unor cuvinte pe care multi s-au ferit sa le spuna – “recesiune severa”. Daca initial, la incheierea acordului de finantare, economistii romani nu au fost de acord cu prognozele FMI, acum le considera ancorate in realitate. Analistii consultati de Wall-Street sustin ca cel mai dificil moment pentru economie si pentru business-ul romanesc va fi atins in trimestrul al treilea din acest an.

Romania, in recesiune severa. Cititi pe Wall-Street concluziile misiunii FMI

Seful delegatiei Fondului Monetar International (FMI) in Romania, Jeffrey Franks, prezinta in acest moment, concluziile misiunii desfasurate in ultima saptamana.

– „Trebuie sa recunoastem faptul ca stresul inca va continua in sistemul bancar, insa credem ca exista, la acest moment, o rezerva confortabila in cadrul sistemului, precum si mecanisme de control, care sa asigure o continuare a activitatii sistemului foarte buna”;

– „Sistemul bancar romanesc s-a tinut bine in pofida situatiilor economice mai rele decat cele pe care le-am prognozat initial”;…

continuarea aici.

2 Responses to Concluziile misiunii FMI.Romania, in recesiune severa.

  1. octavpelin says:

    Gabi,incetul cu incetul ai devenit analista in ale recesiunii economice ,o seara minunata 🙂

  2. Tavi,din nou m-ai facut sa zambesc.ce analista lu` peste (cum ar zice unii) cand doar am preluat stirea?Dar stii ce-i interesant?Tocmai am intrat pe net,pe yahoo mail,mai exact si chiar atunci m-am trezit cu stirea asta pe care o asteptam de cand am auzit ca azi e ziua cea mare.
    Din pacate,nu e o stire prea buna. 😦
    O seara frumosa si tie!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s